Γενικά

07 Nov, 2022 Ώρα 20:58

Hillclimb All Stars Cyprus - Ανάβαση Πισσουρίου 2022

Thumbnail

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου ανακοινώνει ότι στις 27 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί αγώνας Ανάβασης στο χωριό Πισσούρι με την επωνυμία:

Close

«Hillclimb All Stars Cyprus – Pissouri  Hillclimb 2022»

Μέσα στα πλαίσια της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται για την αναβάθμιση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κύπρο, η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, έχει προχωρήσει στη δημιουργία Επιτροπής όπου θα επιμελείται οργανωτικά όλους τους αγώνες ανάβασης θέλοντας με αυτό το τρόπο να αναβαθμίσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό το επίπεδο διοργάνωσης του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Close

 

 

Το άθλημα των αγώνων ανάβασης έχει αποδείξει ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες ενότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τον κύπριο θεατή και η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου δεν μπορούσε παρά να δώσει την ανάλογη έμφαση και σε αυτή την ενότητα.

Έτσι, σαν προπομπό του Πρωταθλήματος 2023 όπου ενδέχεται να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα αναβάσεων που έγινε ποτέ στην Κύπρο, η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου αποφάσισε να διοργανώσει ένα αγώνα ανάβασης εφαρμόζοντας τα σωστά πρότυπα διοργάνωσης, σε μια τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση στον θεατή και με μια πολύ εντυπωσιακή ειδική διαδρομή όπου συστήνεται για θέαση μιας και στα πλείστα σημεία της μπορείς να έχεις οπτική επαφή με το αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι στον αγώνα αυτό αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών.

Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 09:00 το πρωί και να ολοκληρωθεί γύρο στις 13:00 το μεσημέρι.

Close

Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Διοργάνωση: Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου

Βασικός χορηγός του Αγώνα: Psaltis Auto Parts  - Eneos Motor Oil

Promoter: STS Events Ltd

Media Sponsors: Car.com.cyOnly Racing  Cy

Με την ευγενική φιλοξενία και υποστήριξη της Κοινότητας Πισσουρίου όπου και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

17 May, 2024 Ώρα 12:14

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Thumbnail

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στην στήριξη του χρυσού μου χορηγού την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία» δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο (18-19/05) θα ριχθεί στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

Close

Ο Κύπριος οδηγός είναι αποφασισμένος, μετά τις ατυχίες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στη Βαλένθια, να επανέλθει δριμύτερος. 

«Στη Βαλένθια δέχθηκα δυο χτυπήματα, όμως ευτυχώς δυο αποτελέσματα αφαιρούνται πριν από τους ημιτελικούς στη Γερμανία, και όχι πριν από τον τελικό στο Βέλγιο όπως ήταν πάντα. Είναι κάτι που μας βοηθά να αφαιρέσουμε την Κυριακή στη Βαλένθια και να κρατήσουμε τους πολύτιμους βαθμούς του Σαββάτου» σημειώνει. 

Close

Στο διήμερο στη Ρώμη, στην πίστα απόστασης 4,085χλμ, ο 27χρονος οδηγός της Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. «Είναι μια νέα αρχή και είμαι έτοιμος να φέρω το καλύτερο πλασάρισμα  σε μια αγαπημένη εξίσου πίστα» τονίζει.

Το πρωινό του Σαββάτου (18/05) θα γίνουν τα προκριματικά για τη διεκδίκηση καλύτερης θέσης στην γραμμή εκκίνησης του πρώτου αγώνα στη Ρώμη, που θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες αργότερα. Την Κυριακή (19/05) θα γίνει η δεύτερη κούρσα του Σαββατοκύριακου.

Close

Χρυσός χορηγός στην προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η εταιρεία HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η ENEOS Motor Oil, η Psaltis Auto Parts,η Televantos Used Trucks, η PrivenGAS, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.