Ο Μιχάλης Σοφοκλέους είναι πανέτοιμος με το δικό του EVO και κοντραριστεί με τον Μιχάλη Μιχαήλ με το Mazda RX7 για τον απόλυτο χρόνο της κατηγορίας.
Στα Radical, ο Ρένος Σοφοκλέους θα παλέψει με τον Χρίστο Χατζηγεωργίου σε χρόνους κοντά στο 1.00 λεπτό!
Στην RCE2 4WD o πρωταθλητής Ελλάδας με το δυνατό EVO του θα έχει να ανταγωνιστεί τον Γιώργο Μακεδόνα, τον Χάρη Περίκκο και τον Αργύρη Μπέλλου που επιστρέφει δυναμικά. Μια κατηγορία με πανέμορφα και δυνατά αυτοκίνητα που θα καθηλώσει τους θεατές!
Ο Κωνσταντίνος Λοΐζου με το θηριώδες – πλέον – Honda Civic θα παλέψει με το χρονόμετρο ενώ μαζί του θα τρέξουν Ο Φάνος Παναγιώτου και ο Παναγιώτης Χρυσοστόμου με το Honda Integra της HP Motorsport.
Στην κατηγορία RCE2 2WD o Στέλιος Σάββα είναι βέβαιος για την επικράτηση του μιας και στην κατηγορία του θα τρέξουν μαζί του για πρώτη φορά δοκιμάζοντας βασικά το αυτοκίνητο οι “Jethros” και Χάρης Περίκκος με το Mazda RX 7 της HP Motorsport. Πρόκειται για ένα πανέμορφο project και στόχος είναι απλά η δοκιμή του αυτοκινήτου.
Στην RCS1 o Στέλιος Κυθρεώτης θα δώσει το παρόν του όπως πάντα με το Honda ενώ στην RCS2 o Μάριος Σολωμού θα αντιμετωπίσει τον Αντρέα Κυριάκου.
Στα πολιτικά αυτοκίνητα έχουμε επίσης δυνατές συμμετοχές όπως του Λούκα Καρεκλά, του νεαρού και ανερχόμενου Σταύρου Χαραλάμπους και του Λύσανδρου Πουζούκη.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 30 και το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό σε όλες τις κατηγορίες!
Μέγας χορηγός του αγώνα η εταιρεία Psaltis ENEOS, με υποστηρικτές τις εταιρείες Shell, Αχναγάλ, Toolwarehouse, Σταγόνα Αγρού, Satworks, Trust Racing, Limassol Tyres, GT2i, ZRP και βέβαια το επερχόμενο Boyz Stuff Show.
Δείτε τις συμμετοχές και το πρόγραμμα του αγώνα: