Γενικά

22 Jun, 2023 Ώρα 11:42

Achna Speedway 24-25/6: Open Track day το Σάββατο, Motorace Track Day τη Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 24 Ιουνίου για Open Track Day από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης. Το απόγευμα (15:00-18:00) της ίδιας μέρας η πίστα θα ανοίξει για Karting. 

Close

Tη Κυριακή 25 Ιουνίου η πίστα θα φιλοξενήσει ακόμη ένα Motorace Track Day!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

17 May, 2024 Ώρα 12:14

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Thumbnail

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στην στήριξη του χρυσού μου χορηγού την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία» δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο (18-19/05) θα ριχθεί στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

Close

Ο Κύπριος οδηγός είναι αποφασισμένος, μετά τις ατυχίες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στη Βαλένθια, να επανέλθει δριμύτερος. 

«Στη Βαλένθια δέχθηκα δυο χτυπήματα, όμως ευτυχώς δυο αποτελέσματα αφαιρούνται πριν από τους ημιτελικούς στη Γερμανία, και όχι πριν από τον τελικό στο Βέλγιο όπως ήταν πάντα. Είναι κάτι που μας βοηθά να αφαιρέσουμε την Κυριακή στη Βαλένθια και να κρατήσουμε τους πολύτιμους βαθμούς του Σαββάτου» σημειώνει. 

Close

Στο διήμερο στη Ρώμη, στην πίστα απόστασης 4,085χλμ, ο 27χρονος οδηγός της Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. «Είναι μια νέα αρχή και είμαι έτοιμος να φέρω το καλύτερο πλασάρισμα  σε μια αγαπημένη εξίσου πίστα» τονίζει.

Το πρωινό του Σαββάτου (18/05) θα γίνουν τα προκριματικά για τη διεκδίκηση καλύτερης θέσης στην γραμμή εκκίνησης του πρώτου αγώνα στη Ρώμη, που θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες αργότερα. Την Κυριακή (19/05) θα γίνει η δεύτερη κούρσα του Σαββατοκύριακου.

Close

Χρυσός χορηγός στην προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η εταιρεία HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η ENEOS Motor Oil, η Psaltis Auto Parts,η Televantos Used Trucks, η PrivenGAS, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.