Video

30 Aug, 2023 Ώρα 10:19

Nascar: Δείτε το ατύχημα του Ryan Preece! (βίντεο)

Thumbnail

Στον αγώνα του NASCAR το περασμένο Σάββατο, κανείς δεν ασχολήθηκε με το νικητή. Όλα τα φώτα και το ενδιαφέρον έπεσε επάνω στο τρομακτικό ατύχημα που είχε ο οδηγός Ryan Preece.

Close

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Preece είχε επαφή με μπροστινό αγωνιστικό, με αποτέλεσμα να βγει στο γρασίδι και να τουμπάρει 10 φορές. Τα σωστικά συνεργεία τον έβγαλαν από την άμορφη μάζα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Μέσα σε 24 ώρες, ο 32χρονος οδηγός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο κάνοντας μάλιστα και την εξής εντυπωσιακή δήλωση «Αν θέλεις να είσαι οδηγός αγώνων, καλύτερα να είσαι σκληρός. Θα επιστρέψω».

Close

 

16 May, 2024 Ώρα 11:36

Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο κάνουν οδικά έργα στην Ελβετία (βίντεο)

Thumbnail

Στις περισσότερες χώρες και ειδικά στην Κύπρο, όταν πρόκειται να γίνουν έργα σε μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, προκαλείται… πανικός.

Close

Λωρίδες κλείνουν. Ταμπέλες που οδηγούν σε παρακάμψεις. Μποτιλιάρισμα. Και μάλιστα λέμε πάλι καλά, εάν γίνεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες νυχτερινές ώρες, αλλιώς το κομφούζιο «τραβάει» μέρες.

Στην Ελβετία όμως φαίνεται πως (αφού έχουν τα λεφτά), έχουν και τον τρόπο.

Close

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς εγκαθίστανται μία κινητή γέφυρα η οποία επιτρέπει στα οχήματα να συνεχίζουν ανενόχλητα την πορεία τους, ενώ από κάτω της, τα συνεργεία εργάζονται κανονικά. Μάλιστα εργάζονται προστατευμένα από τον ήλιο, τα διερχόμενα αυτοκίνητα και άλλους κινδύνους.

Παράλληλα, αυτή η έξυπνη γέφυρα μπορεί να μετακινείται και έτσι να «προχωράει» όσο προχωράνε και τα έργα από κάτω της.

Close