Γενικά

12 Jan, 2024 Ώρα 08:05

H ALCO Filters στο πλευρό του Βλ.Τζιωρτζή και το 2024

Thumbnail

Η ALCO Filters, ανανέωσε για ακόμη μια χρονιά τη συνεργασία της με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, τον Κύπριο οδηγό της Ιταλικής Academy Motorsports που θα αγωνιστεί και το 2024 στο πρωτάθλημα Nascar Whelen Euro Series στην κατηγορία EuroNASCAR PRO, το οποίο είναι πιστοποιημένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).

Close

«Η ALCO Filters είναι πιστός υποστηρικτής των αγώνων ράλι από τη δεκαετία του 1980. Στηρίζουμε τον Βλαδίμηρο από το ντεμπούτο του στην SMP Formula 4 το 2016 και είμαστε περήφανοι για την πρόοδό του από τότε ως αποτέλεσμα του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Nascar Whelen Euro Series 2024 και την ανώτατη κατηγορία του πρωταθλήματος » δήλωσε ο κ. Λοΐζος Λουκά, Εκτελεστικός Διευθυντής της ALCO Filters.

«Το να σε εμπιστεύεται μια αναγνωρισμένη κυπριακή εταιρεία στον χώρο του αυτοκινήτου, για εμένα προσωπικά είναι μεγάλη μου τιμή εξηγεί ο Βλαδίμηρος και προσθέτει: «θα ήθελα να ευχαριστήσω την ALCO Filters για την εμπιστοσύνη, σε μια χρονιά που με βρίσκει όσο πιο έτοιμο από ποτέ μέσα από τα περσινά μου δυνατά αποτελέσματα, για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος EURONASCAR PRO ».

Close

 

 

Βάσει της χορηγικής συνεργασίας, η ALCO Filters θα προβάλλεται στην Κύπρο και στο εξωτερικό μέσω της αγωνιστικής στολής του Τζιωρτζή και κράνους αλλά και του αυτοκινήτου του Chevrolet Camaro V8 με το νούμερο 5 στις πόρτες που θα οδηγεί σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, το οποίο θα επισκεφθεί φέτος Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία, Τσεχία, Γερμανία και Βέλγιο, όπου και ο αριθμός των θεατών αναμένεται να ξεπεράσει τις 200,000.

Οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν για τον Τζιωρτζή από την ερχόμενη Κυριακή όπου θα λάβει μέρος σε δοκιμές εξέλιξης στην Ιταλία όπου είναι και η βάση της ομάδας του,μετά τις αλλαγές που έγιναν βάση τους νέους κανονισμούς του πρωταθλήματος. Ως αποτέλεσμα, η ALCO Filters εξακολουθεί να είναι ο μακροβιότερος χορηγός του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, καθώς τον υποστηρίζει για πέμπτη χρονιά.

Ποια είναι η ALCO Filters: Η ALCO Filters δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης σε πάνω απο 60 χώρες. Πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία που παράγει 3.100 διαφορετικά φίλτρα αέρα, λαδιού, καυσίμου, καμπίνας καθώς και υδραυλικά φίλτρα, για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα και άλλες μηχανές εσωτερικής καύσης.

17 May, 2024 Ώρα 12:14

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Thumbnail

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στην στήριξη του χρυσού μου χορηγού την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία» δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο (18-19/05) θα ριχθεί στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

Close

Ο Κύπριος οδηγός είναι αποφασισμένος, μετά τις ατυχίες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στη Βαλένθια, να επανέλθει δριμύτερος. 

«Στη Βαλένθια δέχθηκα δυο χτυπήματα, όμως ευτυχώς δυο αποτελέσματα αφαιρούνται πριν από τους ημιτελικούς στη Γερμανία, και όχι πριν από τον τελικό στο Βέλγιο όπως ήταν πάντα. Είναι κάτι που μας βοηθά να αφαιρέσουμε την Κυριακή στη Βαλένθια και να κρατήσουμε τους πολύτιμους βαθμούς του Σαββάτου» σημειώνει. 

Close

Στο διήμερο στη Ρώμη, στην πίστα απόστασης 4,085χλμ, ο 27χρονος οδηγός της Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. «Είναι μια νέα αρχή και είμαι έτοιμος να φέρω το καλύτερο πλασάρισμα  σε μια αγαπημένη εξίσου πίστα» τονίζει.

Το πρωινό του Σαββάτου (18/05) θα γίνουν τα προκριματικά για τη διεκδίκηση καλύτερης θέσης στην γραμμή εκκίνησης του πρώτου αγώνα στη Ρώμη, που θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες αργότερα. Την Κυριακή (19/05) θα γίνει η δεύτερη κούρσα του Σαββατοκύριακου.

Close

Χρυσός χορηγός στην προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η εταιρεία HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η ENEOS Motor Oil, η Psaltis Auto Parts,η Televantos Used Trucks, η PrivenGAS, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.