Με κάθε επισημότητα, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (09/5), τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR Whelen EURO SERIES του 2024, ένα πιστοποιημένο πρωτάθλημα από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Tη φετινή συμμετοχή του Τζιωρτζή στηρίζει, ως Χρυσός Χορηγός, η εταιρεία HTFX η οποία ιδρύθηκε το 2018 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Ο Τζιωρτζής, ο μοναδικός Κύπριος όλων των εποχών που έχει συμμετάσχει σε αγώνες NASCAR, αγωνίζεται φέτος για πέμπτη χρονιά στην εν λόγω διοργάνωση με αυτοκίνητο της Ιταλικής κοινοπραξίας Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports. Μετά τις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων, φέτος θα συμμετάσχει στην κατηγορία PRO. H πρεμιέρα του πρωταθλήματος έγινε τον Απρίλιο στη Βαλένθια όπου ο Κύπριος οδηγός στάθηκε άτυχος με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Η αντεπίθεση ξεκινάει στις 18-19 Μαΐου από τη Ρώμη και το Autodromo Vallelunga όπου θα παρουσιαστεί επισήμως και το Ford Mustang V8 του Τζιωρτζή στα χρώματα της HTFX.
«Στην HTFX κίνητρο μας είναι η προσήλωση στην επιτυχία. Στη βάση αυτού και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας είμαστε πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία της HTFX με τον επαγγελματία οδηγό του EuroNASCAR Βλαδίμηρο Τζιωρτζή. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής η HTFX ως Χρυσός Χορηγός θα στηρίξει τις προσπάθειες του Τζιωρτζή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR βοηθώντας τον να κατακτήσει τους στόχους του σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή και μια μοναδική προσωπικότητα που ξεχωρίζει για το ήθος, το πάθος και την αφοσίωση του σε ένα πολύ ανταγωνιστικό, απαιτητικό και τεχνολογικά προηγμένο άθλημα» σημείωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της HTFX κ. Κυριάκος Χατζηκυριάκου.
Ο Τζιωρτζής, ο οποίος είναι πλέον ο πρεσβευτής της HTFX, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την HTFX από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη. Και οι δύο βιομηχανίες είναι γνωστές για τα κοινά χαρακτηριστικά και τις αξίες τους, όπως Ασφάλεια – Τεχνολογία – Ταχύτητα – Κίνδυνοι - Διαδικασίες πολλαπλών εργασιών κ.λπ.. Θα βαδίσουμε μαζί στις μάχες του EuroNASCAR και με την στήριξη της HTFX θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για άλλη μια φορά, για να ανεβάσουμε την κυπριακή σημαία στην κορυφή».
Με εμπειρία στη Formula 4 North Europe Zone από τη FIA, μια σεζόν στο Formula Renault 2.0 EuroCup και με εντυπωσιακά αποτελέσματα από το 2020 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR, ο δευτεραθλητής Ευρώπης 2023 Βλαδίμηρος Τζιωρτζής βάζει την Κύπρο στον χάρτη του NASCAR για άλλη μια χρονιά. Ένα γεγονός που δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την αξιοπιστία και τη δέσμευση της καινοτόμου εταιρείας συναλλαγών (CFD), HTFX.
Η συνέντευξη Τύπου φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «ΟΠΑΠ – Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024
1) 13-14/04: Circuit Ricardo Tormo, Ισπανία
2) 18-19/05: Autodromo Vallelunga, Ιταλία
3) 08-09/06: Brands Hatch, Αγγλία
4) 29-30/06: Raceway Venray, Ολλανδία
5) 31/08-01/09: Autodrom Most, Τσεχία
6) 21-22/9: Motorsport Arena Oschersleben, Γερμανία
7) 12-13/10: Circuit Zolder, Βέλγιο
Λίγα Λόγια για την HTFX
Η HTFX ιδρύθηκε το 2019 και είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως, η οποία έχει λάβει άδεια και εποπτεύεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς Ηνωμένου Βασιλείου (FCA), την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CYSEC) και την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Βανουάτου (VFSC). Με γραφεία που εκτείνονται ανά την υφήλιο, η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων CFD's σε forex, πολύτιμα μέταλλα, μετοχικούς δείκτες, παράγωγα κ.α. Οι πελάτες απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα λογαριασμών βάσει δυναμικής και ρίσκου, ενώ έχουν πρόσβαση σε λογισμικά συναλλαγών κορυφαίας βαθμίδας όπως τα MT4 και MT5. Η HTFX παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένα εργαλεία ανάλυσης παγκόσμιων αγορών και δημοσιεύει τακτικά λεπτομερείς αναφορές για την παγκόσμια οικονομία.
*Η πιο πάνω δήλωση δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή και αποτελεί μόνο προϊόν μάρκετινγκ.
Αποποίηση Ευθύνης δια παντός κινδύνου:
Οι συμβάσεις CFD’s είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων, λόγω μόχλευσης. Η διαπραγματεύσεις σε CFDs δεν ενδείκνυται για όλα τα μέλη του κοινού αλλά μόνο για επενδυτές που κατανοούν τους κινδύνους που εμπεριέχονται και είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τα ρίσκα.

Time Attack Superbattle – Δυνατές συμμετοχές στον μεγάλο αγώνα στην Achna Speedway!
Με πολλούς και δυνατούς οδηγούς διοργανώνεται το Time Attack Superbattle στην πίστα Achna Speedway το Σαβατοκυρίακο 1 & 2 Νοεμβρίου.
Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, η διοργάνωση φέρνει στην Κύπρο τον πρωταθλητή Αναβάσεων Ελλάδας, Πιτ Παρθένη να ανταγωνιστεί τους κύπριους πρωταθλητές!
Βέβαια, τα πράγματα δείχνουν «άγρια» αφού όλοι είναι έτοιμοι να σπάσουν χρόνους και ρεκόρ.
Ο Μιχάλης Σοφοκλέους είναι πανέτοιμος με το δικό του EVO και κοντραριστεί με τον Μιχάλη Μιχαήλ με το Mazda RX7 για τον απόλυτο χρόνο της κατηγορίας.
Στα Radical, ο Ρένος Σοφοκλέους θα παλέψει με τον Χρίστο Χατζηγεωργίου σε χρόνους κοντά στο 1.00 λεπτό!
Στην RCE2 4WD o πρωταθλητής Ελλάδας με το δυνατό EVO του θα έχει να ανταγωνιστεί τον Γιώργο Μακεδόνα, τον Χάρη Περίκκο και τον Αργύρη Μπέλλου που επιστρέφει δυναμικά. Μια κατηγορία με πανέμορφα και δυνατά αυτοκίνητα που θα καθηλώσει τους θεατές!
Ο Κωνσταντίνος Λοΐζου με το θηριώδες – πλέον – Honda Civic θα παλέψει με το χρονόμετρο ενώ μαζί του θα τρέξουν Ο Φάνος Παναγιώτου και ο Παναγιώτης Χρυσοστόμου με το Honda Integra της HP Motorsport.
Στην κατηγορία RCE2 2WD o Στέλιος Σάββα είναι βέβαιος για την επικράτηση του μιας και στην κατηγορία του θα τρέξουν μαζί του για πρώτη φορά δοκιμάζοντας βασικά το αυτοκίνητο οι “Jethros” και Χάρης Περίκκος με το Mazda RX 7 της HP Motorsport. Πρόκειται για ένα πανέμορφο project και στόχος είναι απλά η δοκιμή του αυτοκινήτου.
Στην RCS1 o Στέλιος Κυθρεώτης θα δώσει το παρόν του όπως πάντα με το Honda ενώ στην RCS2 o Μάριος Σολωμού θα αντιμετωπίσει τον Αντρέα Κυριάκου.
Στα πολιτικά αυτοκίνητα έχουμε επίσης δυνατές συμμετοχές όπως του Λούκα Καρεκλά, του νεαρού και ανερχόμενου Σταύρου Χαραλάμπους και του Λύσανδρου Πουζούκη.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 30 και το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό σε όλες τις κατηγορίες!
Μέγας χορηγός του αγώνα η εταιρεία Psaltis ENEOS, με υποστηρικτές τις εταιρείες Shell, Αχναγάλ, Toolwarehouse, Σταγόνα Αγρού, Satworks, Trust Racing, Limassol Tyres, GT2i, ZRP και βέβαια το επερχόμενο Boyz Stuff Show.
Δείτε τις συμμετοχές και το πρόγραμμα του αγώνα:
