Ειδήσεις

15 May, 2024 Ώρα 13:00

Μετά από 5 εκατ. χιλιόμετρα δοκιμών, έτοιμη για παρουσίαση η πρώτη υβριδική Porsche 911 στην ιστορία

Thumbnail

Η Porsche γράφει ιστορία καθώς για πρώτη φορά η 911 έρχεται με υβριδικό σύνολο και η εταιρία υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις και ακόμα πιο σπορ αντιδράσεις.

Close

 

 

Περισσότερα από πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών

«Για πρώτη φορά στην 61χρονη ιστορία της εταιρίας, εγκαθίσταται ένα υβριδικό σύστημα κίνησης σε μια 911 για το δρόμο. Αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα επιδόσεων κάνει την 911 ακόμα πιο δυναμική”, λέει ο Frank Moser, Αντιπρόεδρος των μοντέλων 911 και 718. «Δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη κατά τη διάρκεια της εξέλιξης και δοκιμάσαμε τη νέα 911 κάτω από κάθε είδους συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Από το παγωμένο κρύο μέχρι την καυτή ζέστη, όπως συνέβη κατά τα τελευταία στάδια των δοκιμών στο Ντουμπάι.

 

Close

 

Είτε με υψηλό φορτίο του συστήματος μετάδοσης κίνησης στις απαιτητικές συνθήκες των ορεινών περασμάτων, είτε με την κίνηση στο stop-and-go ενός αστικού περιβάλλοντος, η νέα 911 ξεπέρασε με άνεση ακόμα και τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Συνολικά, οι μηχανικοί και οι οδηγοί δοκιμών συμπλήρωσαν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα οδήγησης για την ανάπτυξη.»

Πιο γρήγορη από την προκάτοχό της στο Nürburgring κατά 8,7 δευτερόλεπτα

Οι δοκιμές και η ρύθμιση στο Nürburgring είχαν πάντα ιδιαίτερη σημασία κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της 911. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο πρεσβευτής οδηγός της Porsche, Jörg Bergmeister, ολοκλήρωσε έναν γύρο σε 7:16,934 λεπτά – 8,7 δευτερόλεπτα ταχύτερα από την αντίστοιχη έκδοση του προηγούμενου μοντέλου. Το αυτοκίνητο δοκιμής ήταν εξοπλισμένο με τα στάνταρ ελαστικά δρόμου, καθώς και με το κιτ αεροδυναμικής με σταθερή πίσω αεροτομή που διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός για αρκετές γενιές μοντέλων τώρα, και το οποίο παρέχει αυξημένη κάθετη δύναμη σε υψηλές ταχύτητες.

 

 

Λεπτομέρειες για το υβριδικό σύστημα κίνησης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Η Porsche μάς λέει ότι στοχεύει στις επιδόσεις, κάτι που απέδειξε και ο χρόνος στην πίστα.

Όλα θα αποκαλυφθούν στις 28 Μαΐου. Βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψετε σε 15 ημέρες, όπου θα σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

16 Oct, 2024 Ώρα 12:11

Η Hyundai παρουσιάζει το νέο μέλος της οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων: INSTER

Thumbnail

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο είναι συμπαγές και ευέλικτο και θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του, με κορυφαία αυτονομία! Συνδυάζοντας την ξεχωριστή σχεδίαση και τη στιβαρότητα ενός SUV με συμπαγείς διαστάσεις, το νέο Hyundai Inster κεντρίζει ήδη το ενδιαφέρον του Ευρωπαϊκού κοινού. Με τολμηρό SUV στυλ, το Inster μαγνητίζει τα βλέμματα με τους τολμηρούς θόλους των τροχών, τις λείες, καθαρές επιφάνειες, τους δυναμικούς προφυλακτήρες και τις τολμηρές ποδιές μπρος και πίσω.

Close

 

 

“Το Inster ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες των αγοραστών με τη χαρακτηριστική του σχεδίαση και το οδηγοκεντρικό εσωτερικό του, που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του με συναρπαστικούς τρόπους. Με το Inster επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να οδηγείς ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Simon Loasby, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Κέντρου Σχεδιασμού της Hyundai.

 

Close

 

Στο κομψό και τεχνολογικά προηγμένο cockpit του Inster δεσπόζουν ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25” και μία οθόνη αφής πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με λειτουργία πλοήγησης. Η βάση ασύρματης φόρτισης είναι ενσωματωμένη στη συμπαγή κεντρική κονσόλα, η οποία χάριν σχεδίασης δημιουργεί αίσθηση μεγαλύτερης ευρυχωρίας.

Το νέο Inster έρχεται σε δύο εκδόσεις, με μπαταρία 42kWh ή 49kWh, προσφέροντας κορυφαία στην κατηγορία του αυτονομία 355χλμ. με μία μόνο φόρτιση και σε τιμές από €25.900 ή €16.900 με την κρατική χορηγία.