Νέα μοντέλα

13 Jun, 2024 Ώρα 15:27

Το νέο FIAT Scudo είναι ο απόλυτος συνδυασμό ευρυχωρίας και ευελιξίας για τον επαγγελματία

Thumbnail

Η Fiat είναι μια μάρκα με μακρά και επιτυχημένη ιστορία στο χώρο των εμπορικών μοντέλων. Fiorino, Doblò, Scudo και Ducato είναι αυτοκίνητα που προσφέρουν μοναδικές λύσεις στον επαγγελματία προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό ευρυχωρίας και ευελιξίας. Το νέο Fiat Scudo συνεχίζει αυτή την παράδοση εξασφαλίζοντας παράλληλα τη σιγουριά μιας ολοκαίνουργιας και εγγυημένης επιλογής με την αξεπέραστη αξιοπιστία της Fiat Professional.

Close

Ικανό, εξελιγμένο και οικονομικό, το FIAT Scudo είναι ένα πολυεργαλείο με υψηλή αξία και συμφέρουσα τιμή, που επιτρέπει στον επαγγελματία να κάνει τη δουλειά του αποτελεσματικά, αποδοτικά και χωρίς άγχος.

 

Close

 

To νέο Scudo διαθέτει δύο φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες πετρελαίου 1.5 και 2.0 λίτρων τελευταίας τεχνολογίας. Οι υψηλές αποδόσεις σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, εξασφαλίζουν ισχυρές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ακόμα και όταν κινείται υπό το πλήρες ωφέλιμο φορτίο των 1.033 kg που αποτελεί το όριο για την έκδοση αμαξώματος L2. Παράλληλα, προσφέρεται και σε έκδοση αμαξώματος L3. O χώρος φόρτωσης και των δύο εκδόσεων κυμαίνεται από τα 5,8 m3 έως τα 6,6 m3.

Close

Πέρα από ικανός συνεργάτης, το νέο FIAT Scudo είναι και ένας γενναιόδωρος συνοδοιπόρος στην εργασιακή καθημερινότητα, με πλούσιο εξοπλισμό που υπερτερεί εν συγκρίσει με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: οθόνη αφής 10” με δυνατότητα συνδεσιμότητας ΑΑ/ΑC, αισθητήρες παρκαρίσματος, High Beam Assist, Automatic on/off headlight control, Rain-sensitive windscreen wipers, Intelligent Speed Assistance, Lane Keeping Assist, Advance Emergency Braking System, Driver Attention Alert και πολλά άλλα.

To νέο Scudo είναι πανέτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους επαγγελματίες ενώ αξίζει να αναφέρουμε και την εγγύηση των 5 ετών ή 150.000 km για τα μηχανικά μέρη.  

23 Sep, 2024 Ώρα 13:55

Με πολλές καινοτομίες και αναβαθμισμένο εξοπλισμό η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA

Thumbnail

Η Mercedes-Benz αναβαθμίζει σημαντικά το συμπαγές SUV GLA με πολυάριθμες καινοτομίες και περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό. Μια κίνηση που θέλει να δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση στις πωλήσεις σε ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της Γερμανικής μάρκας.

Close

Εξωτερικά, ξεχωρίζει από τον προκάτοχο του από τη νέα μάσκα, το διαφορετικό σχεδιασμό του καπό και τους έντονους θόλους των τροχών που προσφέρουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στο όλο σύνολο. Σε αυτό προστίθενται και οι στάνταρ εμπρός προβολείς LED High Performance και στα πίσω φώτα LED.

 

Close

 

Η Mercedes-Benz έχει αναβαθμίσει σημαντικά τον στάνταρ εξοπλισμό της GLA και έχει προσαρμόσει τη λογική της προσφοράς προς τον πελάτη με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Για παράδειγμα, εκτός από το δερμάτινο τιμόνι και τους μπροστινούς προβολείς LED, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει συστήματα όπως το Highbeam Assist, μια εφεδρική κάμερα και το πακέτο USB. Από την έκδοση εξοπλισμού Progressive και μετά, οι πελάτες έχουν, μεταξύ άλλων, και το πακέτο στάθμευσης. Περαιτέρω λειτουργικός εξοπλισμός ομαδοποιείται σε πακέτα που βασίζονται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών. Οι τελευταίοι θα απολαμβάνουν και ψηλά επίπεδα εξατομίκευσης όσον αφορά τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως χρώματα, ταπετσαρίες, επενδύσεις και τροχούς.

Close

Στον αναβαθμισμένο εσωτερικό ξεχωρίζει η ανεξάρτητη διπλή οθόνη 7 ιντσών και 10,25 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και την οθόνη πολυμέσων αντίστοιχα. Ανάλογα με το πακέτο εξοπλισμού προσφέρονται δύο οθόνες 10,25 ιντσών.

 

 

Παράλληλα, η GLA διαθέτει επίσης την τελευταία γενιά MBUX με νέο σχεδιασμό οθόνης με προγράμματα όπως "Classic",  "Sporty" και "Discreet" που διαμορφώνονται ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με την ενεργοποίηση των διαδικτυακών υπηρεσιών στην εφαρμογή Mercedes me, ο έξυπνος φωνητικός βοηθός γίνεται ακόμα πιο ικανός για διάλογο και μάθηση. Το σύστημα γνωρίζει τον οδηγό και θυμάται τις τυπικές ρυθμίσεις ή διαδρομές του. Την κατάλληλη στιγμή, προτείνει εξατομικευμένες λειτουργίες infotainment,  προσαρμοσμένες ακριβώς στην εκάστοτε οδηγική κατάσταση. Επιπλέον, ο φωνητικός βοηθός μπορεί να εξηγήσει τις λειτουργίες του οχήματος.

 

 

Η γκάμα των κινητήρων στην Κυπριακή αγορά περιλαμβάνει ήπια υβριδικές τετρακύλινδρες μονάδες με κιβώτια ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DCT επτά ή οκτώ σχέσεων. Βασική έκδοση ο βενζινοκινητήρας στα 1332 κ.εκ. με κίνηση στους εμπρός τροχούς απόδοσης 136 και 163 ίππων. Στη συνέχεια ο δίλιτρος κινητήρας απόδοσης 190 και 224 ίππων και σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

Στη γκάμα περιλαμβάνεται και ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 150 και 190 ίππων και 320 και 400Nm ροπής αντίστοιχα. Προσφέρεται με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Μαζί και η plug-in υβριδική έκδοση GLA 250 e που συνδυάζει ένα ηλεκτροκινητήρα με τον τετρακύλινδρο 1332 κ.εκ κινητήρα βενζίνης συνολικής απόδοσης 218 ίππων και 450 Nm ροπής. Σύστημα που προσφέρει μέχρι και 70 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης.