F1

09 Jul, 2024 Ώρα 17:49

Αυτό είναι Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας της Formula 1 με τον Brad Pitt

Thumbnail

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο Silverstone για το Βρετανικό GP, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας για την Formula 1. Αυτή ονομάζεται απλώς F1 και θα κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2025 διεθνώς και στη Βόρεια Αμερική στις 27 Ιουνίου 2025.

Close

 

 

Η ταινία του Brad Pitt είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές του Hollywood που έχει γίνει ποτέ, με αναφορές να θέλουν τον προϋπολογισμός της να έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Εάν το ποσό είναι ακριβές, αυτό θα την καθιστά μία από τις πιο ακριβές ταινίες που έγιναν ποτέ.

Η ταινία έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη του Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski και τον συν-σεναριογράφο Ehren Kruger. Παρότι η παραγωγή είναι της Apple Original Films, η ταινία εξακολουθεί να μην έχει κινηματογραφικό διανομέα ή επίσημη ημερομηνία προβολής.

Close

 

 

Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής και υποδύεται έναν βετεράνο σταρ των αγώνων που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν νεαρό οδηγό -που θα τον υποδυθεί ο Damson Idris– ενώ ο ίδιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για δόξα στις πίστες. Ο Javier Bardem θα συμμετέχει στη ταινία και υποδύεται τον ρόλο του επικεφαλής της ομάδας APXGP.

Ο Lewis Hamilton είναι ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τον παραγωγό του Top Gun, Jerry Bruckheimer, τον Chad Oman και την εταιρία του Pitt, Plan B Entertainment. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου ήταν το Days of Thunder, το blockbuster του NASCAR με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το 1990.

16 Sep, 2024 Ώρα 13:24

F1 GP Azerbaijan: Παλικαρίσια νίκη του Piastri της McLaren με Oscar-ική προσπέραση στον Leclerc

Thumbnail

Το 17ο Grand Prix της χρονιάς ολοκληρώθηκε με τον Oscar Piastri νικητή. Ένας απίστευτος αγώνας που επιβεβαίωσε πως όταν ο Verstappen δεν είναι ένα λέβελ πάνω από όλους, η Formula 1 έχει τρομερό ενδιαφέρον. Ο Piastri με μία απίστευτη προσπέραση (και μετά εξαιρετική άμυνα) θα πάρει τη νίκη, αφήνοντας δεύτερο τον Leclerc ενώ στον τελευταίο γύρο, η σύγκρουση των Perez – Sainz (ενώ ήταν στις θέσεις 3-4) θα φέρει Virtual Safety Car, υπό το καθεστώς του οποίου έρχεται και τέλος του αγώνα. Πλέον στο πρωτάθλημα κατασκευαστών προηγείται η McLaren ενώ οι διεκδικητές του τίτλου για το πρωτάθλημα οδηγών αυξάνονται.

Close

 

 

Μετά και το συμβάν του τελευταίου γύρου η τελική κατάταξη είναι: Piastri – Leclerc – Russell – Norris – Verstappen – Alonso – Albon – Colapinto – Hamilton – Bearman – Hulkenberg – Gasly – Ricciardo – Zhou – Ocon – Bottas. Εγκατέλειψαν οι: Perez – Sainz – Stroll – Tsunoda