Ειδήσεις

22 Oct, 2024 Ώρα 20:10

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «Αγώνας Αγάπης» 2024 από τη Lexus Cycling Dream Team!

Thumbnail

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, ο φιλανθρωπικός «Αγώνας Αγάπης» της Lexus Cycling Dream Team, με στόχο την υποστήριξη του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ» για Παιδιά με Καρκίνο και Λευχαιμία. Η ομάδα διάνυσε συνολικά 160 χιλιόμετρα, προσφέροντας μια ισχυρή αίσθηση αλληλεγγύης και προσφοράς.

Close

 

 

Το απόγευμα της Κυριακής, οι ποδηλάτες κατέφθασαν στη Λευκωσία και επισκέφθηκαν τον παιδο-ογκολογικό θάλαμο του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, όπου μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται. Στη συνέχεια, τερμάτισαν στο κτίριο που στεγάζει το Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» στον Στρόβολο, όπου πραγματοποιήθηκε μια θερμή εκδήλωση υποδοχής από εθελοντές του Ιδρύματος και τον Πρόεδρο, Δρ. Λοΐζο Λοΐζου. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους ποδηλάτες, αναφέροντας ότι η προσφορά τους ήταν πολύτιμη και σημαντική για το έργο του Ιδρύματος.

 

Close

 

Ο κ. Δικράν Ουζουνιάν, εκπροσωπώντας την ομάδα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Δρ. Λοΐζου και ανέφερε: «Η τιμή είναι δική μας. Η δύναμη και το κουράγιο που αντλούμε από αυτά τα παιδιά μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με την καρδιά μας.»

 

 

Σχετικά με τη διαδρομή:

1η ημέρα: Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η ομάδα ξεκίνησε από την Πλατεία Τροόδους, περνώντας από τα χωριά Αμίαντος, Κυπερούντα, Δύμες, Ποταμίτισσα, Άγιος Θεόδωρος, Άγιος Κωνσταντίνος, Αρακαπάς, Επταγώνια, Ακαπνού, Λάγεια και Λεύκαρα. Η πρώτη μέρα έκλεισε με εκδηλώσεις στα Λεύκαρα, όπου τιμήθηκαν οι ποδηλάτες και οι εθελοντές.

2η ημέρα: Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η διαδρομή συνεχίστηκε από τα Λεύκαρα μέσω των χωριών Κάτω Δρυς, Κοφίνου, Σταυροβούνι, Πύργα, Ψευδάς, Δάλι και Νήσου, με τερματισμό στη Λευκωσία και τελετή λήξης στο Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ».

 

 

Τα μέλη της Lexus Cycling Dream Team:

Οι ποδηλάτες που συμμετείχαν σε αυτήν τη φιλανθρωπική προσπάθεια ήταν:

Δικράν Ουζουνιάν, Μάριος Σκανδάλης, Νίκος Θεοδούλου, Μάικλ Τζόνσον, Κώστας Χριστοδούλου και Σεβάγκ Σεροπιάν.

Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίχθηκε από το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, ενώ η Marketway Publicis Ltd συνέβαλε καθοριστικά στην προώθηση της εκδήλωσης.

Στήριξη της προσπάθειας:

Οι εισφορές παραμένουν ανοιχτές. Μπορείτε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια της Lexus Cycling Dream Team μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ»: https://www.elpida-cy.org.

 

16 Oct, 2024 Ώρα 12:11

Η Hyundai παρουσιάζει το νέο μέλος της οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων: INSTER

Thumbnail

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο είναι συμπαγές και ευέλικτο και θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του, με κορυφαία αυτονομία! Συνδυάζοντας την ξεχωριστή σχεδίαση και τη στιβαρότητα ενός SUV με συμπαγείς διαστάσεις, το νέο Hyundai Inster κεντρίζει ήδη το ενδιαφέρον του Ευρωπαϊκού κοινού. Με τολμηρό SUV στυλ, το Inster μαγνητίζει τα βλέμματα με τους τολμηρούς θόλους των τροχών, τις λείες, καθαρές επιφάνειες, τους δυναμικούς προφυλακτήρες και τις τολμηρές ποδιές μπρος και πίσω.

Close

 

 

“Το Inster ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες των αγοραστών με τη χαρακτηριστική του σχεδίαση και το οδηγοκεντρικό εσωτερικό του, που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του με συναρπαστικούς τρόπους. Με το Inster επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να οδηγείς ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Simon Loasby, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Κέντρου Σχεδιασμού της Hyundai.

 

Close

 

Στο κομψό και τεχνολογικά προηγμένο cockpit του Inster δεσπόζουν ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25” και μία οθόνη αφής πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με λειτουργία πλοήγησης. Η βάση ασύρματης φόρτισης είναι ενσωματωμένη στη συμπαγή κεντρική κονσόλα, η οποία χάριν σχεδίασης δημιουργεί αίσθηση μεγαλύτερης ευρυχωρίας.

Το νέο Inster έρχεται σε δύο εκδόσεις, με μπαταρία 42kWh ή 49kWh, προσφέροντας κορυφαία στην κατηγορία του αυτονομία 355χλμ. με μία μόνο φόρτιση και σε τιμές από €25.900 ή €16.900 με την κρατική χορηγία.