Ρεκόρ πωλήσεων πέτυχαν τα εξηλεκτρισμένα crossovers της Nissan το οικονομικό έτος 2024, προλειαίνοντας το έδαφος για ακόμα καλύτερες εμπορικές επιδόσεις στο μέλλον.
Το οικονομικό έτος 2024 που έκλεισε στις 31 Μαρτίου 2025, η Nissan σημείωσε 378.900 πωλήσεις, με πιο αξιοσημείωτες αυτές του Juke, που ανήλθαν σε 104.000 και αποτελούν τον μεγαλύτερο αριθμό από το 2010, όταν και λανσαρίστηκε το μοντέλο. Ρεκόρ σημείωσε και το αμιγώς ηλεκτρικό crossover Ariya με 20.600 μονάδες, ενώ το Nissan Qashqai παρέμεινε το best-seller της μάρκας στην Ευρώπη, με 166.800 πωλήσεις. Το 45% των συνολικών πωλήσεων αφορούσαν εξηλεκτρισμένα οχήματα, με τη μάρκα, επίσης, να προετοιμάζει το λανσάρισμα, εντός του έτους, δύο ολοκαίνουργιων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, του Micra και του LEAF. Επιπλέον, το Qashqai θα ενσωματώσει τη νέα γενιά του γνωστού υβριδικού συστήματος e-POWER.

Το πρώτο μοντέλο της Nissan που θα λανσαριστεί το 2025 θα είναι το ολοκαίνουργιο Micra, το οποίο θα μείνει πιστό στο DNA των προγόνων του, συνδυάζοντας το ξεχωριστό στιλ και την απλότητα σε ένα συμπαγές πακέτο. Σχεδιασμένο στο μοντέρνο Κέντρο Σχεδίασης της Nissan στο Λονδίνο, θα προσφέρεται σε δύο επιλογές μπαταριών: Με ενεργειακή χωρητικότητα 40 και 52 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία άνω των 400 χλμ. Το δεύτερο μοντέλο που θα διατεθεί από την ιαπωνική μάρκα μέσα στο 2025 σηματοδοτεί την επιστροφή ενός ιστορικού ονόματος, του LEAF -ενός επαναστατικού αυτοκινήτου που το 2010 άνοιξε τον δρόμο για την ευρεία διάδοση της ηλεκτροκίνησης. Η ευρωπαϊκή έκδοση του νέου LEAF θα κατασκευάζεται στην προηγμένη εγκατάσταση της μάρκας στην πόλη Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου.
Έχοντας επαναπροσδιορίζει, από το 2022, τα υβριδικά συστήματα κίνησης, φέτος η τεχνολογία e-POWER θα επωφεληθεί από σημαντική αναβάθμιση, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων σε εκπομπές ρύπων, ενεργειακής απόδοσης και ραφιναρίσματος, φέρνοντας την εμπειρία οδήγησης ακόμα πιο κοντά σε αυτή ενός πλήρως ηλεκτρικού οχήματος.

Για μετά το 2025, οι μηχανικοί της Nissan συνεχίζουν να εξελίσσουν την τρίτη γενιά του Juke, που αναμένεται να λανσαριστεί το οικονομικό έτος 2026, ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, βασισμένο στο πρωτότυπο Hyper Punk, το οποίο παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2023 στο Japan Mobility Show. Παράλληλα, από το 2026, ένα νέο ηλεκτρικό όχημα θα προστεθεί στη γκάμα της Nissan, σε συνεργασία με τον Όμιλο Renault μέσω της Ampere. Η εταιρεία θα παράγει μια εκδοχή του Twingo, ενός οχήματος κατηγορίας Α, σχεδιασμένου από τη Nissan.
Εξοπλισμένα με σύγχρονες τεχνολογίες, τα νέα προϊόντα θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στην αναβάθμιση της απόδοσης της εταιρείας, στην ενίσχυση της πιστότητας των πελατών, στην προσέλκυση νέων αγοραστών, στην αύξηση της κερδοφορίας και στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

21ο Boyz Stuff Show: Αρχίζει η προετοιμασία για το μεγαλύτερο event της χρονιάς!
Στους ρυθμούς του 21ου Boyz Stuff Show μπαίνει η ομάδα της STS Events για το πιο σοβαρό και μαζικό event που γίνεται στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία!
Πλέον έχει γίνει θεσμός, όντας εδώ και 21 χρόνια το σημαντικότερο αυτοκινητιστικό γεγονός που γίνεται στη Κύπρο, με χιλιάδες επισκέπτες από Κύπρο και Ελλάδα.
Φέτος όπως και κάθε χρονιά θα δούμε κορυφαίες εταιρείες του χώρου της βελτίωσης, του car audio, του detailing, των εργαλείων, των εξαρτημάτων και άλλες πολλές οι οποίες θα φέρουν ηχηρές προτάσεις και λύσεις για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των επισκεπτών.
Μαζί με το Boyz Stuff Show 2025 διοργανώνεται και το "Moto Stuff" στο οποίο συμμετέχουν εισαγωγείς νέων μοντέλων μοτοσυκλετών, εισαγωγείς εξαρτημάτων, accessories και άλλων υπηρεσιών. Παράλληλα η 16η έκθεση Κλασικού αυτοκινήτου με την συμμετοχή δεκάδων σπάνιων και μοναδικών εκθεμάτων τα οποία θα σας ενθουσιάσουν!
Το Boyz Stuff Show θα γίνει το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία.
Με ανυπομονησία αναμένουμε λοιπόν την μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο, η οποία φέτος θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και λαμπερή από ποτέ!
Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την πιο κάτω αίτηση συμμετοχής ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα: 99675910 Χάρης, 99051686 Κωνσταντίνος, 96425910 Αυγουστής, 99328015 Στέλιος.
Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα στις σελίδες του Boyz Stuff Show στο Facebook και στο Instagram.
