Rally

18 Feb, 2019 Ώρα 14:46

East Safari Rally 2019: Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας παίρνει τη νίκη

Thumbnail

Φοβερός ο αγώνας του Σαββατοκύριακου. Οι οδηγοί εκτός από αντίπαλο τον χρόνο είχαν πραγματικά μαζί τους τον χειρότερο εχθρό. Τη λάσπη. 

Close

Τη νίκη πήραν οι Τσουλόφτας-Χρυσοστόμου με το φοβερό Citroen DS3 R5 μετά απο πολλές μάχες με τους σκληροτράχηλους Γαλαταριώτη-Ιωάννου με Scoda Fabia R5. 

Την δεύτερη θέση κέρδισαν οι Παντελή-Χριστοδούλου με Lancer EVO 10 μιας και ο Γαλαταριώτης, μετά από απόφαση των αγωνοδίκων να μειώσουν τους χρόνους του Τσουλόφτα, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον αγώνα πιστεύοντας ότι το αποτέλεσμα τον αδικούσε.

Close

Με αυτά τα δεδομένα στη τρίτη θέση ανέβηκαν οι Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου με Lancer EVO 9.

Close

O επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι είναι το Tour of Cyprus το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Μαρτίου. 

Δείτε τα υπόλοιπα αποτελέσματα του East Safari Rally εδώ.

Δείτε το πρόγραμματα των αγώνων εδώ.

 

Δείτε περισσότερα βίντεο στο πιο κάτω λινκ από το Only Racing

Όπως και πολλές φωτογραφίες εδώ

 

 

 

28 Mar, 2025 Ώρα 12:39

WRC: Οι Evans-Martin νικητές του Safari Rally Kenya 2025

Thumbnail

Οι Βρετανοί Elfyn Evans- Scott Martin μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα σε μια πολύ δύσκολη επιφάνεια στους βρεγμένους και βαλτώδεις δρόμους στην Κένυα κατάφεραν να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Close

Μετά από 1397.91 χιλιόμετρα από τα οποία τα 1014.81 έγιναν σε απλές διαδρομές και τα 383.10 σε 21 Ειδικές Διαδρομές, οι Elfyn Evans-Scott Martin με TOYOTA GR YARIS Rally 1 κέρδισαν έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Δυστυχώς οι δύο φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Kalle Rovanpera – Jonne Halttunen εγκατέλειψαν σήμερα από μηχανικά προβλήματα. Η λάσπη ήταν ο μεγάλος αντίπαλος σήμερα.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Ott Tanak- Martin Jarveoja και Thierry Neuville- Martijn Wydaeghe.

Close

Δείτε τους τελικούς χρόνους και την κατάταξη: