Τεχνολογία

25 Apr, 2019 Ώρα 17:47

Μπαταρίες αυτοκινήτων που αντέχουν 1,6 εκατ. χλμ.

Thumbnail

Ένα θέμα που απασχολεί όσους θέλουν να αποκτήσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο αφορά στη διάρκεια ζωής των μπαταριών. Την απάντηση για το μέλλον τους δίνει η Tesla, η οποία ημερίδα για την αυτόνομη οδήγηση έκανε γνωστό μέσω του Elon Musk πως η ζωή τους θα φτάνει τα 1,6 εκατομμύρια σε διάρκεια.

Close

_

«Η νέα μπαταρία μας, η οποία πρόκειται να μπει στην παραγωγή πιθανότητα μέσα στο επόμενο έτος, σχεδιάζεται για 1,6 εκ. χιλιόμετρα λειτουργίας», δήλωσε ο CEO της Tesla Elon Musk. Να σημειώσουμε πως οι σημερινές μπαταρίες της Tesla έχουν διάρκεια ζωής από 480.000 έως 800.000 χλμ.

Close

 

 

Close
28 May, 2020 Ώρα 23:33

Κορυφαία τεχνολογικά η οθόνη πολυμέσων στο νέο Hyundai i10

Thumbnail

Το ολοκαίνουριο Hyundai i10 διαθέτει μία έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, που είναι η πιο προηγμένη σύμφωνα με τους Κορεάτες, στην  κατηγορία του. 

Close

Η κάμερα διαθέτει δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, όπου ο οδηγός τις βλέπει στην οθόνη του οχήματος να κινούνται όπως εκείνος κινεί το τιμόνι, για να προβλέπει σωστά τον ελιγμό παρκαρίσματος.

_

Close

 

Χάρτες της Google

Close

Το Apple CarPlay και το Android Auto εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των κινητών τηλεφώνων που βασίζονται στα συστήματα iOS ή Android.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να διαχειρίζεται τις επαφές του, να πλοηγείται με τους κορυφαίους παγκοσμίως χάρτες Google στην οθόνη 8 ιντσών και με πραγματική πληροφόρηση κίνησης στο δρόμο καθώς και ενημέρωση για κάμερες ταχύτητας σε όποιες χώρες επιτρέπεται από το νόμο.

_

 

Φόρτιση κινητού από USB

Παράλληλα, η USB θύρα ταχείας φόρτισης smartphone, προσφέρει την αδιάκοπη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου.