Τεχνολογία

03 Sep, 2019 Ώρα 20:30

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει το ηλεκτρικό Opel Corsa...

Thumbnail

Το ηλεκτρικό Opel Corsa θα κάνει την εμφάνισή του στους ευρωπαϊκούς δρόμους την άνοιξη του 2020.

Close

Η γερμανική φίρμα θα προσφέρει διάφορες επιλογές φόρτισης για το νέο μοντέλο που θα περιλαμβάνει από μία σειρά καλωδίων για σύνδεση σε πρίζες και σταθμούς φόρτισης, μέχρι επιτοίχιους πίνακες και έναν καινοτόμο ‘παγκόσμιο φορτιστή’.

_

Close

Όπως θα δείτε και στο σχετικό διάγραμμα o τρόπος είναι... εύκολος. Έτσι, με τα σημερινά δεδομένα η φόρτιση των 12 λεπτών σε δημόσιο ταχυφορτιστή θα χαρίζει 100 χλμ. ενώ αντίστοιχα τα 100 χλμ. θα προσφέρονται με μία φόρτιση 90 λεπτών στο σπίτι.

_

Close
28 May, 2020 Ώρα 23:33

Κορυφαία τεχνολογικά η οθόνη πολυμέσων στο νέο Hyundai i10

Thumbnail

Το ολοκαίνουριο Hyundai i10 διαθέτει μία έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, που είναι η πιο προηγμένη σύμφωνα με τους Κορεάτες, στην  κατηγορία του. 

Close

Η κάμερα διαθέτει δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, όπου ο οδηγός τις βλέπει στην οθόνη του οχήματος να κινούνται όπως εκείνος κινεί το τιμόνι, για να προβλέπει σωστά τον ελιγμό παρκαρίσματος.

_

Close

 

Χάρτες της Google

Close

Το Apple CarPlay και το Android Auto εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των κινητών τηλεφώνων που βασίζονται στα συστήματα iOS ή Android.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να διαχειρίζεται τις επαφές του, να πλοηγείται με τους κορυφαίους παγκοσμίως χάρτες Google στην οθόνη 8 ιντσών και με πραγματική πληροφόρηση κίνησης στο δρόμο καθώς και ενημέρωση για κάμερες ταχύτητας σε όποιες χώρες επιτρέπεται από το νόμο.

_

 

Φόρτιση κινητού από USB

Παράλληλα, η USB θύρα ταχείας φόρτισης smartphone, προσφέρει την αδιάκοπη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου.