Τuning

25 Jun, 2019 Ώρα 23:47

Απίστευτα αυτοκίνητα στους δρόμους του Τορίνο

Thumbnail

Το Auto Show του Τορίνο είναι μία έκθεση που συγκεντρώνει πάρα πολύ κόσμο. Και δικαίως θα έλεγε κανείς καθώς τα οχήματα που κάνουν την εμφάνισή τους και παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Close

Από σπάνια μονοθέσια, συλλεκτικά super και hyper cars μέχρι μοντέλα που σπάνια βλέπεις ακόμα και στο... διαδίκτυο. Το παρακάτω video είναι τρανή απόδειξη του τι συνέβη φέτος και είναι σίγουρο πως θα σας καθηλώσει στο υπολογιστή σας.

 

Close

 

22 Jan, 2021 Ώρα 09:23

Αυτή είναι μια Manhart MH2 GTR

Thumbnail

Η Manhart βελτιώνει την BMW M2 CS δυναμώνοντας τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα, κάνοντάς τον να αποδίδει 600 άλογα με 830 Nm ροπής, όταν από το εργοστάσιο αποδίδει 450 άλογα και 550 Nm ροπή. Η αύξηση της απόδοσης του κινητήρα προήλθε από την τοποθέτηση νέας εισαγωγής αέρα, νέας εξάτμισης και νέου προγράμματος.

Close

 

 

Τα 0-100 χμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, με τον βελτιωτικό οίκο να τοποθετεί αεραγωγούς -τύπου GT3 RS- στα εμπρός φτερά, νέο πίσω διαχύτη, μπροστινό splitter, μεγάλη αεροτομή, ζάντες 20″ και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 20 χλστ. της H&R.

 

Close

 

Σύμφωνα με την Manhart, το κόστος του πακέτου που φοράει το αυτοκίνητο των φωτογραφιών ανέρχεται στη Γερμανία σε €38.919,50.