Τuning

11 Jul, 2019 Ώρα 12:43

Ένα τρελό Austin Mini με 600 άλογα! (Video)

Thumbnail

Σίγουρα θα πέρασε από το μυαλό σας ότι το αγαπημένο μας κλασικό Mini είχε έλλειψη ιπποδύναμής. Είμαστε όμως στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι με το συγκεκριμένο στο βίντεο δεν θα έχετε το ίδιο πρόβλημα.

Close

Αυτό το Mini έχει τον δικό του σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι να μοιάζει και να οδηγείτε με τον πιο τρελό τρόπο. Δεν βλέπουμε συχνά έναν 4.8 λίτρων κινητήρα LS να γεμίζει ένα σπιρτόκουτο!

Δεν θα μπορούσε με τίποτα να κυκλοφορήσει σε κανονικό δρόμο. Με 600ους ίππους από τον Supercharged V8 είναι ένα φοβερό παιχνίδι για την ευθεία του Dragster ή ένα burnout machine σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ. 

Close

Απολαύστε!

 

Close

Πηγή: Drivetribe

12 Jan, 2024 Ώρα 09:33

Οι ειδικοί στην κατηγορία 4Χ4 είναι εδώ!

Thumbnail

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4 εξειδικεύεται στην κατηγορία αυτοκινήτου 4Χ4 με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Close

Εγγυάται στους πελάτες της ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Close

 

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα IRONMAN 4X4 στην Κύπρο με πάνω από 100 είδη, όπως επίσης και τα κυπριακά προϊόντα K.PRO.

Close

Ακόμα μπορείτε να αποταθείτε στην KALIVITIS 4X4 για την εγκατάσταση των προϊόντων αυτών στα αυτοκίνητα σας.

Δείτε τα προϊόντα της KALIVITIS 4X4 στο website www.kalivitis4x4.com και στα social media: Instagram : kalivitis 4x4 και Facebook : J.kalivitis 4x4 ltd ironman & k-pro