Τuning

11 Jul, 2019 Ώρα 12:43

Ένα τρελό Austin Mini με 600 άλογα! (Video)

Thumbnail

Σίγουρα θα πέρασε από το μυαλό σας ότι το αγαπημένο μας κλασικό Mini είχε έλλειψη ιπποδύναμής. Είμαστε όμως στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι με το συγκεκριμένο στο βίντεο δεν θα έχετε το ίδιο πρόβλημα.

Close

Αυτό το Mini έχει τον δικό του σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι να μοιάζει και να οδηγείτε με τον πιο τρελό τρόπο. Δεν βλέπουμε συχνά έναν 4.8 λίτρων κινητήρα LS να γεμίζει ένα σπιρτόκουτο!

Δεν θα μπορούσε με τίποτα να κυκλοφορήσει σε κανονικό δρόμο. Με 600ους ίππους από τον Supercharged V8 είναι ένα φοβερό παιχνίδι για την ευθεία του Dragster ή ένα burnout machine σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ. 

Close

Απολαύστε!

 

Close

Πηγή: Drivetribe

14 Jul, 2019 Ώρα 22:31

JDM Turbo Legends Ride: Μια υπέροχη βραδιά με πολλά άλογα!

Thumbnail

Όπως είχαμε ανακοινώσει το EVO Club Cyprus διοργάνωσε στις 12 Ιουλίου το πρώτο JDM Turbo Legends Ride. Η συνάντηση μάζεψε πολλους Petrolheads με πανέμορφα αυτοκίνητα τα οποία κατάγονται από την αγαπημένη μας Ιαπωνία!

Close

 

 

Συγκεκριμένα περισσότερα από 80 αυτοκίνητα μαζεύτηκαν στο χώρο εκκίνησης έτοιμοι να ακολουθήσουν την πορεία η οποία κατέληξε στο Όμοδος για φαγητό. 

 

Close

 

Διάφορα μοντέλα Lancer Evolution, Nissan Skyline, Toyota Supra, Mazda RX7, Nissan Silvia, Toyota MR-2, Toyota Celica GT-4, Subaru Impreza, Mitsubishi Starion και Nissan 300ZX τίμησαν το event και γέμισαν τους δρόμους κατα τη διάρκεια της διαδρομής. Δύσκολο να κρατήσεις τόσα πολλά αυτοκίνητα σε μια γραμμή αλλα με την άψογη οργάνωση που έκαναν τα παιδιά και με τη βοήθεια της αστυνομίας των Βασεων Ακρωτηριου όλα πήγαν τέλεια!

 

 

Close

 

 

Με μοτο λοιπόν "μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο" το πρώτο JDM Turbo Legends είναι πλέον γεγονός. Η οδηγική συνείδηση είναι σημαντική για τους φίλους της ταχύτητας και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδείξουμε ότι οργανωμένα μπορούμε να κάνουμε πολλά. 

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο από εμας στη διοργάνωση και σε όλους τους εμπλεκόμενους. 

Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίες μας. Σύντομα θα έχουμε ένα μεγάλο βίντεο από τη διοργάνωση το οποίο θα μοιραστούμε μαζί σας!