06 Ιουλ., 2019 Ώρα 23:53

Νυχτερινή συνάντηση στο Mall Λευκωσίας

Thumbnail

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χαρείς το αυτοκινήτο σου. Ο πιο ήρεμος από όλους είναι αυτός. Ξυπνάς το πρωί και έχεις στο νού σου ότι την νύχτα έχεις συνάντηση με φίλους, γνωστούς και άγνωστους οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο χόμπυ. Είναι σαν να είσαι στο δημοτικό σχολείο και να ξέρεις ότι την επόμενη μέρα έχεις εκδρομή. Φτιάχνεις τη τσάντα από τη προηγούμενη μέρα και ξυπνάς κάθε μια ώρα γιατί έχεις εγνοια μπας και αργήσεις και χάσεις το λεωφορείο. 

 

 

Έτσι είναι λοιπόν και οι συναντήσεις. Ξυπνάς το πρωί ξέρωντας ότι τη νύχτα έχεις περίπατο με το μωρό και δεν σταματάς με τίποτα να το σκέφτεσαι μέχρι την ώρα που θα τελειώσουν οι δουλειές σου και θα μπείς στο γκαράζ για βγάλεις έξω το αμάξι. Όλα αυτά συνδυάζονται με ομαδικό car wash, ομαδικό pre-φραπεδάκι, ομαδικό περίπατο και άλλα πολλά.

 

 

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στη συνάντηση που έγινε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουλίου στο χώρο στάθμευσης του νέου Mall Λευκωσίας. Πάνω από 150 πανέμορφα αυτοκίνητα γέμισαν τους χώρους στάθμευσης. Οι ιδιοκτήτες απόλαυσαν τα αυτοκίνητα τους, το φραπεδάκι τους, έκοψαν τις αυτοκινητοκουβεντούλες τους ήρεμα και όμορφα τελειώνωντας την μέρα τους με τον καλύτερο τρόπο. Απολαύστε τις φωτογραφίες.

 

 

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Δημητριάδη όπως και το αγαπημένο μας The J-Spot για τις φωτογραφίες. Δείτε επίσης το βίντεο από τη συνάντηση εδώ.