Τuning

06 Jul, 2019 Ώρα 23:53

Νυχτερινή συνάντηση στο Mall Λευκωσίας

Thumbnail

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χαρείς το αυτοκινήτο σου. Ο πιο ήρεμος από όλους είναι αυτός. Ξυπνάς το πρωί και έχεις στο νού σου ότι την νύχτα έχεις συνάντηση με φίλους, γνωστούς και άγνωστους οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο χόμπυ. Είναι σαν να είσαι στο δημοτικό σχολείο και να ξέρεις ότι την επόμενη μέρα έχεις εκδρομή. Φτιάχνεις τη τσάντα από τη προηγούμενη μέρα και ξυπνάς κάθε μια ώρα γιατί έχεις εγνοια μπας και αργήσεις και χάσεις το λεωφορείο. 

Close

 

 

Έτσι είναι λοιπόν και οι συναντήσεις. Ξυπνάς το πρωί ξέρωντας ότι τη νύχτα έχεις περίπατο με το μωρό και δεν σταματάς με τίποτα να το σκέφτεσαι μέχρι την ώρα που θα τελειώσουν οι δουλειές σου και θα μπείς στο γκαράζ για βγάλεις έξω το αμάξι. Όλα αυτά συνδυάζονται με ομαδικό car wash, ομαδικό pre-φραπεδάκι, ομαδικό περίπατο και άλλα πολλά.

 

Close

 

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στη συνάντηση που έγινε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουλίου στο χώρο στάθμευσης του νέου Mall Λευκωσίας. Πάνω από 150 πανέμορφα αυτοκίνητα γέμισαν τους χώρους στάθμευσης. Οι ιδιοκτήτες απόλαυσαν τα αυτοκίνητα τους, το φραπεδάκι τους, έκοψαν τις αυτοκινητοκουβεντούλες τους ήρεμα και όμορφα τελειώνωντας την μέρα τους με τον καλύτερο τρόπο. Απολαύστε τις φωτογραφίες.

 

 

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Δημητριάδη όπως και το αγαπημένο μας The J-Spot για τις φωτογραφίες. Δείτε επίσης το βίντεο από τη συνάντηση εδώ.

 

 

Close
14 Jul, 2019 Ώρα 22:31

JDM Turbo Legends Ride: Μια υπέροχη βραδιά με πολλά άλογα!

Thumbnail

Όπως είχαμε ανακοινώσει το EVO Club Cyprus διοργάνωσε στις 12 Ιουλίου το πρώτο JDM Turbo Legends Ride. Η συνάντηση μάζεψε πολλους Petrolheads με πανέμορφα αυτοκίνητα τα οποία κατάγονται από την αγαπημένη μας Ιαπωνία!

Close

 

 

Συγκεκριμένα περισσότερα από 80 αυτοκίνητα μαζεύτηκαν στο χώρο εκκίνησης έτοιμοι να ακολουθήσουν την πορεία η οποία κατέληξε στο Όμοδος για φαγητό. 

 

Close

 

Διάφορα μοντέλα Lancer Evolution, Nissan Skyline, Toyota Supra, Mazda RX7, Nissan Silvia, Toyota MR-2, Toyota Celica GT-4, Subaru Impreza, Mitsubishi Starion και Nissan 300ZX τίμησαν το event και γέμισαν τους δρόμους κατα τη διάρκεια της διαδρομής. Δύσκολο να κρατήσεις τόσα πολλά αυτοκίνητα σε μια γραμμή αλλα με την άψογη οργάνωση που έκαναν τα παιδιά και με τη βοήθεια της αστυνομίας των Βασεων Ακρωτηριου όλα πήγαν τέλεια!

 

 

Close

 

 

Με μοτο λοιπόν "μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο" το πρώτο JDM Turbo Legends είναι πλέον γεγονός. Η οδηγική συνείδηση είναι σημαντική για τους φίλους της ταχύτητας και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδείξουμε ότι οργανωμένα μπορούμε να κάνουμε πολλά. 

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο από εμας στη διοργάνωση και σε όλους τους εμπλεκόμενους. 

Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίες μας. Σύντομα θα έχουμε ένα μεγάλο βίντεο από τη διοργάνωση το οποίο θα μοιραστούμε μαζί σας!