Τuning

06 Jul, 2019 Ώρα 23:53

Νυχτερινή συνάντηση στο Mall Λευκωσίας

Thumbnail

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χαρείς το αυτοκινήτο σου. Ο πιο ήρεμος από όλους είναι αυτός. Ξυπνάς το πρωί και έχεις στο νού σου ότι την νύχτα έχεις συνάντηση με φίλους, γνωστούς και άγνωστους οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο χόμπυ. Είναι σαν να είσαι στο δημοτικό σχολείο και να ξέρεις ότι την επόμενη μέρα έχεις εκδρομή. Φτιάχνεις τη τσάντα από τη προηγούμενη μέρα και ξυπνάς κάθε μια ώρα γιατί έχεις εγνοια μπας και αργήσεις και χάσεις το λεωφορείο. 

Close

 

 

Έτσι είναι λοιπόν και οι συναντήσεις. Ξυπνάς το πρωί ξέρωντας ότι τη νύχτα έχεις περίπατο με το μωρό και δεν σταματάς με τίποτα να το σκέφτεσαι μέχρι την ώρα που θα τελειώσουν οι δουλειές σου και θα μπείς στο γκαράζ για βγάλεις έξω το αμάξι. Όλα αυτά συνδυάζονται με ομαδικό car wash, ομαδικό pre-φραπεδάκι, ομαδικό περίπατο και άλλα πολλά.

 

Close

 

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στη συνάντηση που έγινε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουλίου στο χώρο στάθμευσης του νέου Mall Λευκωσίας. Πάνω από 150 πανέμορφα αυτοκίνητα γέμισαν τους χώρους στάθμευσης. Οι ιδιοκτήτες απόλαυσαν τα αυτοκίνητα τους, το φραπεδάκι τους, έκοψαν τις αυτοκινητοκουβεντούλες τους ήρεμα και όμορφα τελειώνωντας την μέρα τους με τον καλύτερο τρόπο. Απολαύστε τις φωτογραφίες.

 

 

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Δημητριάδη όπως και το αγαπημένο μας The J-Spot για τις φωτογραφίες. Δείτε επίσης το βίντεο από τη συνάντηση εδώ.

 

 

Close
22 Jan, 2021 Ώρα 09:23

Αυτή είναι μια Manhart MH2 GTR

Thumbnail

Η Manhart βελτιώνει την BMW M2 CS δυναμώνοντας τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα, κάνοντάς τον να αποδίδει 600 άλογα με 830 Nm ροπής, όταν από το εργοστάσιο αποδίδει 450 άλογα και 550 Nm ροπή. Η αύξηση της απόδοσης του κινητήρα προήλθε από την τοποθέτηση νέας εισαγωγής αέρα, νέας εξάτμισης και νέου προγράμματος.

Close

 

 

Τα 0-100 χμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, με τον βελτιωτικό οίκο να τοποθετεί αεραγωγούς -τύπου GT3 RS- στα εμπρός φτερά, νέο πίσω διαχύτη, μπροστινό splitter, μεγάλη αεροτομή, ζάντες 20″ και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 20 χλστ. της H&R.

 

Close

 

Σύμφωνα με την Manhart, το κόστος του πακέτου που φοράει το αυτοκίνητο των φωτογραφιών ανέρχεται στη Γερμανία σε €38.919,50.