Video

21 Dec, 2021 Ώρα 11:16

Ανατίναξε με 30 kg δυναμίτη το Tesla του (βίντεο)

Thumbnail

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει στο μυαλό ο συγκεκριμένος τύπος αλλά πέραν του θεαματικού video, η πράξη του είναι μάλλον ανόητη- για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Close

Ένας Φιλανδός επέλεξε μια ιδιαίτερα παράξενη μορφή διαμαρτυρίας, καθώς για να δείξει την αγανάκτησή του για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το Tesla Model S που αγόρασε το 2013, αποφάσισε να το ανατινάξει. Χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο που κάνει τέτοιες δουλειές, «στόλισε» το λευκό Model S του με τριάντα μασούρια δυναμίτη και το… έβαλε σε τροχιά, αφού πρώτα στη θέση του οδηγού τοποθέτησε μια κούκλα με τη φωτογραφία του Elon Musk στη θέση του προσώπου.

Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή σκηνή η οποία γυρίστηκε με πολλές HD κάμερες και στη συνέχεια, έγινε πολύ καλή δουλειά στο μοντάζ. Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος πέραν της προφανούς ανάγκης για προβολή, φαίνεται να έχει και λίγο περισσότερο… «γυαλιστερό μάτι» από το φυσιολογικό, είναι ένας τύπος ονόματι Tuomas Katainen ο οποίος -όπως λέει- απέκτησε το Model S του 2013 και μετά από 1.500 χιλιόμετρα, χρειάστηκε να επισκεφθεί το συνεργείο όπου του έκοψαν ένα «κουστούμι» 20.000 ευρώ για αντικατάσταση μπαταριών (μια και είχε λήξει η εγγύηση). Αυτό πυροδότησε –κυριολεκτικά- το πάθος του για «εκδίκηση», το οποίο εκφράστηκε με τον τρόπο που φαίνεται στο πιο κάτω video, σε ένα παλιό λατομείο.

Close

 

10 May, 2022 Ώρα 09:47

Η χειρότερη έξοδος αυτοκινητόδρομου ever! (βίντεο)

Thumbnail

Την προσοχή μας έχει τραβήξει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο από τις κάμερες που έβαλε κάτοικος στο σπίτι του το οποίο βρίσκεται σε διασταύρωση στο Σιάτλ της Αμερικής.

Close

Το σημείο έχει γίνει μαγνήτης ατυχημάτων, καθώς πρόκειται για μια αρκετά κλειστή στροφή μετά από έξοδο του κεντρικού αυτοκινητοδρόμου. Τα αυτοκίνητα, όπως φαίνεται, δεν επιβραδύνουν όσο πρέπει για να στρίψουν με ασφάλεια και συνήθως η υποστροφή τους τιμωρεί, ρίχνοντας τα οχήματα πάνω στον τοίχο.

Παρά το γεγονός πως πριν τη συγκεκριμένη στροφή υπάρχουν πινακίδες που υποδηλώνουν το όριο ταχύτητας και την έξοδο-στροφή, οι οδηγοί δεν φρενάρουν αρκετά και το πληρώνουν. Και, σαν να μην έφτανε η επικινδυνότητα του σημείου, υπάρχει σε ελάχιστα μέτρα και ένα φανάρι σε κεντρική διασταύρωση που κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη και πιο επικίνδυνη.

Close

 

Close

 

Η διασταύρωση ήταν προφανώς προβληματική εδώ και αρκετό καιρό, διαφορετικά δεν θα υπήρχε ειδική κάμερα που να καταγράφει το μακελειό. Δεν είναι σαφές εάν η πόλη σκοπεύει να κάνει κάτι για να περιορίσει τα ατυχήματα, και οι σχολιαστές στη δημοσίευση εξέφρασαν επίσης τη γνώμη τους ότι το σύνολο του αυτοκινητόδρομου I-5 είναι βασικά μια παγίδα θανάτου.