Video

08 Mar, 2023 Ώρα 08:35

Έκλεψαν 6 Hellcats μέσα σε 45 δευτ. αλλά ξέμειναν από βενζίνη (βίντεο)

Thumbnail

Σύμφωνα με τις αρχές, διαρρήκτες εισέβαλαν σε αντιπροσωπεία στο Κεντάκι, γύρω στις 2 τα ξημερώματα και έφυγαν με έξι Dodge Challenger SRT Hellcats σε λιγότερο από ένα λεπτό. Μέχρι σήμερα, η αστυνομία έχει εντοπίσει πέντε από τα έξι, όλα σε διαφορετικές τοποθεσίες.  

Close

«Πραγματικά λυπηρό. Έχουν χαθεί αυτοκίνητα αξίας 600.000 δολαρίων. Ξέρετε, είναι πολλά τα λεφτά. Πολύ μεγάλη υπόθεση», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Adam Bryant στο τοπικό δίκτυο ειδήσεων WKYT. «Έσπασαν ένα πίσω παράθυρο, μπήκαν στο κτίριο, βρήκαν τα κλειδιά και των έξι οχημάτων και εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα λεπτό».

Οι δράστες έφυγαν 20 δευτερόλεπτα πριν αρχίσει να χτυπάει ο συναγερμός. Ο χρόνος απόκρισης της αστυνομίας ήταν περίπου τρία λεπτά. Μόλις βγήκαν από την αντιπροσωπεία, οι κλέφτες χωρίστηκαν και πήγαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε από τα έξι αυτοκίνητα. Ο ένας δράστης συνελήφθη σε καταδίωξη της αστυνομίας, ο άλλος ξέμεινε από βενζίνη και άλλα δύο μοντέλα βρέθηκαν παρατημένα σε μακρινή απόσταση. 

Close

Αξίζει να αναφερθεί πως στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι καν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έμπορος πέφτει θύμα παρόμοιας ληστείας. Τον Σεπτέμβριο του 2022, άλλα τέσσερα Hellcats κλάπηκαν από την ίδια τοποθεσία.

 

Close
30 Nov, 2023 Ώρα 14:22

Όταν η κόρη του Κεν Μπλόκ συνάντησε το είδωλό της!

Thumbnail

Η Audi πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της με το νέο βίντεο που δημοσιοποίησε. Το βίντεο φέρνει κοντά δύο σημαντικές γυναίκες των αγώνων αυτοκινήτου και ουσιαστικά ενώνει το παρελθόν με το παρόν με φόντο το εκρηκτικό Audi S1 Hoonitron. Η μία γυναίκα είναι η νεαρή και ταλαντούχα Λία Μπλοκ, κόρη του αδικοχαμένου Κεν Μπλοκ η οποία πλέον έχει περάσει στην οικογένεια της Audi Sport.

Close

Η δεύτερη γυναίκα δε χρειάζεται περισσότερες συστάσεις καθώς πρόκειται για τη μία και μοναδική Μισέλ Μουτόν που κατάκτησε τον κόσμο του WRC τη δεκαετία του 1980. Το σημείο που επιλέχθηκε για να γίνει αυτή η συνάντηση είναι το θρυλικό Σαν Ρέμο, την έδρα δηλαδή του μοναδικού αγώνα WRC. Εκεί η Λία Μπλοκ και η Μισέλ Μουτόν είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν δύο σπουδαία αυτοκίνητα.

 

Close

 

Από τη μία υπήρχε το θρυλικό αγωνιστικό Audi Quattro το οποίο σάρωσε τις νίκες και τους τίτλους στη σκληρή εποχή της κατηγορίας Group B του WRC. Από την άλλη η Audi είχε φέρει το ηλεκτρικό «κτήνος» S1 Hoonitron το οποίο ήταν ιδέα του Κεν Μπλοκ και υλοποιήθηκε από το αγωνιστικό τμήμα Audi Sport.

Close

Στη διάρκεια του βίντεο οι δύο γυναίκες μιλούν για την εξέλιξη που έχουν τις τελευταίες δεκαετίες οι αγώνες Ράλι και το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα τόσο στην απόδοση των αυτοκινήτων όσο και στην αθλητική προσέγγιση των οδηγών. Σίγουρα η ατάκα που ξεχώρισε από τη Λία Μπλοκ ήταν «δεν είμαι εδώ για να γίνω η καλύτερη γυναίκα οδηγός, αλλά για να γίνω η καλύτερη οδηγός συνολικά».