Video

31 Mar, 2021 Ώρα 10:29

Επισκευή πόρτας αυτοκινήτου με τζιν και παντόφλες! (βίντεο)

Thumbnail

Τα χτυπήματα στις πόρτες αποτελούν συνηθισμένη ταλαιπωρία της καθημερινότητας. Ένα στενό παρκάρισμα σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ υπόθεση είναι. Στη Ρωσία, πάντως, φαίνεται ότι βρήκαν έναν φτηνό και πρακτικό τρόπο επισκευής, με σπιτικά υλικά.

Close

Στο video του carcareru βλέπουμε μια φαινομενικά άθικτη πόρτα, κόκκινου χρώματος. Μόλις ο μάστορας αρχίσει να την σκάβει, όμως, ανακαλύπτει «θησαυρό». Το εσωτερικό της πόρτας, εκτός από αφρό και πλαστικό, έχει και τζιν με παντόφλες! Προφανώς κάποιου είδους πατέντα από συνάδελφο του Ρώσου, ο οποίος είτε δεν διέθετε τα απαραίτητα εξαρτήματα, είτε αποφάσισε να γεμίσει την πόρτα ενδύματα και υποδήματα για χαμηλότερο κόστος ( ή να τιμολογήσει κανονικά την επισκευή και να βάλει τσέπη το κέρδος). Μάλιστα, δεν μιλάμε καν για ρετάλια ή κομμένα κομμάτια. Τόσο το τζιν όσο και οι παντόφλες, μπήκαν στην πόρτα ολόκληρα!

Ο μηχανικός προέβη στην ανατομία της θύρας προκειμένου να μας δείξει την εφευρετικότητα της ρωσικής τεχνοτροπίας, αλλά και για να καταστήσει σαφές πως πλέον δεν επισκευάζεται. Για κανονική πόρτα, ο κάτοχος του αυτοκινήτου – «πειραματόζωο» θα πρέπει να αγοράσει μια ολόκληρη, σαν ανταλλακτικό.

Close

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο

Πηγή: Autogreeknews.gr

23 Jun, 2025 Ώρα 12:11

Ασταμάτητη η Taycan Turbo GT, έχει πάρει τις πίστες με τη σειρά και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Thumbnail

Η Porsche Taycan Turbo GT πρόσθεσε άλλο ένα ρεκόρ πίστας στο ιστορικό της. Τον περασμένο μήνα, το ηλεκτρικό σεντάν σημείωσε νέο χρόνο στο Road Atlanta, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 6,73 δευτερόλεπτα, το οποίο είχε σημειωθεί από μια Taycan Turbo S. Η Taycan Turbo GT διέσχισε την πίστα των 4.09χλμ. σε 1: 27,15, παρά τα λίγα βρεγμένα σημεία, σημειώνοντας ρεκόρ για τα ηλεκτρικά οχήματα παραγωγής.

Close

 

 

Το αυτοκίνητο που σημείωσε το νέο χρόνο ήταν μία Taycan Purple Sk, εξοπλισμένη με το πακέτο Weissach Package, το οποίο μειώνει το βάρος του συνόλου με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, ενώ προσθέτει και μια σταθερή πίσω αεροτομή.

Η Porsche παρουσίασε την Taycan Turbo GT πριν από ένα χρόνο ως το ισχυρότερο αυτοκίνητο της μάρκας. Το EV αποδίδει έως και 1.107 ίππους, ενώ χρειάζεται μόλις 2,1 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100χλμ./ώρα από στάση.

Close

 

 

Η Porsche ολοκλήρωσε το ρεκόρ της στην πίστα Road Atlanta με τα καλοκαιρινά ελαστικά επιδόσεων Pirelli P Zero Trofeo RS NF0 ρυθμισμένα στα 37 psi. Η αυτοκινητοβιομηχανία ενεργοποίησε επίσης το Track Endurance Mode για να μειώσει τη θερμοκρασία εκκίνησης της μπαταρίας πριν από τις δύο προσπάθειες. Η Porsche είχε κάνει το προηγούμενο ρεκόρ το 2020 με μια Taycan Turbo S, ολοκληρώνοντας έναν γύρο σε 1:33.88.

Το τελευταίο ρεκόρ της Taycan Turbo GT έρχεται μετά τον χρόνο ρεκόρ 1:42.1 που σημείωσε το αυτοκίνητο στην πίστα Interlagos της Βραζιλίας τον Μάρτιο. Το αυτοκίνητο σημείωσε επίσης ρεκόρ στο Nürburgring στις αρχές του 2024.