07 Αυγ., 2019 Ώρα 20:10

Μια γρήγορη βόλτα με το αγωνιστικό Civic του Στέλιου Κυθρεώτη!

Thumbnail

Είναι γνωστό σε φίλους και γνωστούς ότι όσο και να αγαπώ την Ιαπωνία ΤΟΣΟ δεν αγαπώ τα σπορ Hondaκια της δεκαετίας του 90. Προσπαθώ όμως πάντα να τους δίνω την ευκαιρία τους αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μου έχουν γεμίσει το μάτι. 

Close

Είναι δεδομένο όμως το hype για τα γρηγορότερα ατμοσφαιρικά της γενιάς τους και είναι λογικό τα Honda να θεωρούνται πραγματικά “toys for boys”.

Έτσι λοιπόν ζήτησα από τον πρωταθλητή αγώνων, Στέλιο Κυθρεώτη, να με πάρει για συνοδήγηση στην αγαπημένη μας Achna Speedway για να δω γιατί όλος αυτός ο ενθουσιασμός ενός ιταλόφιλου όπως ο Στέλιος, με το συγκεκριμένο Civic. Το δίδυμο του πάλαι ποτέ αγαπημένου περιοδικού BURNOUT, το οποίο μετεξελίχθηκε σε Boyz Stuff Show, Car.com.cy σπάει πλάκα στην πίστα!

Close

Το EKO Honda Civic με το οποίο πάμε βόλτα στο βίντεο δεν είναι άλλο από εκείνο που είδαμε στα πρωταθλήματα αναβάσεων να πρωταγωνιστεί, όπως και στο φετινό πρωτάθλημα Time Attack. Προετοιμάζεται από την HP Motorsport του Χάρη Περίκκου και ήταν όντως εντυπωσιακό!  

Εκείνο που μπορώ να πω πάντως σαν Αυγουστής για τον Στέλιο Κυθρεώτη, είναι πως «εν τέλεια πελλός ο μάστρος, γυαλίζει το μάτι του όταν οδηγά...».

Close

Υ.Γ. Απο Στέλιο Κυθρεώτη

Μην δίνετε σημασία σε αυτά που θα ακούσετε ή δεν θα ακούσετε (μπιιιιιιπ). Κατά βάθος, του άρεσε!