Video

07 Feb, 2024 Ώρα 12:06

Οι πανάκριβες διαφημίσεις του τελικού των τελικών! (βίντεο)

Thumbnail

Η ώρα του Super Bowl του 2024 πλησιάζει. Και όπως συνηθίζεται κάθε χρονιά, οι εταιρίες αυτοκινήτων ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια για λίγα δευτερόλεπτα προβολής στο ημίχρονο.

Close

Το Super Bowl του πρωταθλήματος NFL θεωρείται ως ο μεγάλος τελικός του αμερικάνικου football. Και αποτελεί το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς για την Αμερική, με τεράστια θεαματικότητα που ξεπερνά οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός πλην των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι εταιρίες που διαγκωνίζονται για να συμμετάσχουν στο γεγονός πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια για μία διαφήμιση στο ημίχρονο του αγώνα. Και πλέον έχει γίνει κάτι σαν θεσμός, οι αυτοκινητοβιομηχανίες να έχουν την τιμητική τους.

Close

Για κάθε εταιρία που θα πληρώσει τα αμέτρητα εκατομμύρια δολάρια, είναι ζήτημα τιμής να έχει κάτι έξυπνο και ενδιαφέρον που θα τραβήξει το κοινό. Και ξοδεύουν επίσης τεράστια ποσά για την παραγωγή τους, ώστε τελικά να ξεχωρίσουν ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Τα ποσά κυριολεκτικά ζαλίζουν, καθώς για 30 μόλις δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου, στον περσινό τελικό η κάθε εταιρία πλήρωσε 7 εκατ. δολάρια. Και για φέτος το νούμερο αναμένεται να είναι αρκετά υψηλότερο.

Close

Ας δούμε μερικές από τις διαφημίσεις που θα προβληθούν φέτος σε αυτό το μεγάλο event που θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 Feb, 2024 Ώρα 13:23

Το κινέζικο Nio ET9 EV τινάζεται σαν… βρεγμένο σκυλί! (βίντεο)

Thumbnail

Στις χώρες με πολύ δυνατούς χειμώνες, οι… άσπρες μέρες είναι μια πολύ συνηθισμένη περίπτωση. Ωστόσο, όσο ωραίο μας φαίνεται εμάς να ξυπνάμε και να βλέπουμε τα πάντα χιονισμένα, άλλη τόση ταλαιπωρία ακολουθεί, ειδικά για εκείνους που το ζουν τακτικά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ειδικά όσοι δεν έχουν στεγασμένο χώρο στάθμευσης, έχουν συνηθίσει να ξεχιονίζουν το αυτοκίνητο, μια διαδικασία που απαιτεί την απομάκρυνση του πυκνού χιονιού και το ξεπάγωμα των κρυστάλλων, για να μπορέσουν να οδηγήσουν. Και η Nio, η γνωστή μάρκα κατασκευής αυτοκινήτων από την Κίνα, τους το κάνει πιο εύκολο!

Close

Το Nio ET9 EV είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο θα παρουσιαστεί σε περίπου έναν χρόνο από σήμερα. Η μάρκα το τοποθετεί ως ένα "ultra premium" αυτοκίνητο, άρα καταλαβαίνουμε ότι τοποθετείται στην κορυφαία κατηγορία της αυτοκίνησης, τόσο ως προς την τεχνολογία που θα ενσωματώνει, όσο πιθανότατα και στην… τιμή. Μια από τις καινοτομίες που φέρνει, χάρη στην επαναστατική ανάρτηση που εφοδιάζεται, είναι η αυτόματη λειτουργία αποχιονισμού. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τινάζεται σαν… βρεγμένος σκύλος ώστε το πολύ χιόνι να φύγει και ο οδηγός να έχει ευκολότερη δουλειά.

Μάλιστα, μαζί με τη θέρμανση των κρυστάλλων, επιταχύνει και τη διαδικασία αποθάμβωσης! Εδώ να θυμίσουμε ότι κατά την απομάκρυνση του χιονιού από το όχημα, ο οδηγός δεν πρέπει μόνο να καθαρίσει τα σημεία που πρέπει για να βλέπει (όπως για παράδειγμα τα τζάμια) αλλά όλο το αμάξωμα. Φανταστείτε να οδηγεί ο μπροστινός σας στον αυτοκινητόδρομο και να ξεκολλήσει μια μεγάλη μάζα χιονιού από το όχημά του, καταλήγοντας πάνω στο δικό σας ή ακόμη χειρότερα, στο παρμπρίζ… Στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα τυπικοί με αυτά τα θέματα, άρα η γρήγορη λειτουργία αποχιονισμού, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία!

Close