Video

17 May, 2023 Ώρα 09:59

Το τελευταίο trailer του Fast X είναι εδώ! (βίντεο)

Thumbnail

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Universal ξεκίνησε την προωθητική καμπάνια του Fast X, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 10ης ταινίας του franchise Fast and Furious. Έκτοτε, έχουν ακολουθήσει άλλα δυο (μπορείς να τα δεις εδώ και εδώ), και με την προβολή στις σκοτεινές αίθουσες των κινηματογράφων να ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Μαΐου, το στούντιο παραγωγής έδωσε το τελευταίο trailer της ταινίας.

Close

Στο Fast And Furious 10 θα δούμε το Vin Diesel, μαζί με τους Sung Kang, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Cardi B, Nathalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood και Michelle Rodriguez. Επιπλέον στον ρόλο του κακού θα δούμε τον Jason Momoa, ενώ στη ταινία θα συμμετέχει και η Charlize Theron, η Brie Larson και οι Daniela Melchior και Alan Ritchson.

 

Close

 

Το βασικό σενάριο της ταινίας θέλει τον Dom Toretto (Vin Diesel) να καταδιώκεται από τον Dante (Jason Momoa), ο οποίος θέλει να καταστρέψει την οικογένεια του Dom “κομμάτι-κομμάτι”. Ο Dante είναι γιος του Hernan Reyes, του κακού από το Fast Five που πέθανε στα χέρια του Toretto και της παρέας του. Ο Dante πέρασε τα τελευταία 12 χρόνια δημιουργώντας ένα σχέδιο για να κάνει τον Dom “να πληρώσει”.

Close

Από το Λος Άντζελες μέχρι τις κατακόμβες της Ρώμης, από τη Βραζιλία στο Λονδίνο και από την Πορτογαλία μέχρι την Ανταρκτική, ο Dom και η οικογένειά του δεν βρίσκονται ποτέ σε ασφαλές μέρος.

23 Jun, 2025 Ώρα 12:11

Ασταμάτητη η Taycan Turbo GT, έχει πάρει τις πίστες με τη σειρά και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Thumbnail

Η Porsche Taycan Turbo GT πρόσθεσε άλλο ένα ρεκόρ πίστας στο ιστορικό της. Τον περασμένο μήνα, το ηλεκτρικό σεντάν σημείωσε νέο χρόνο στο Road Atlanta, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 6,73 δευτερόλεπτα, το οποίο είχε σημειωθεί από μια Taycan Turbo S. Η Taycan Turbo GT διέσχισε την πίστα των 4.09χλμ. σε 1: 27,15, παρά τα λίγα βρεγμένα σημεία, σημειώνοντας ρεκόρ για τα ηλεκτρικά οχήματα παραγωγής.

Close

 

 

Το αυτοκίνητο που σημείωσε το νέο χρόνο ήταν μία Taycan Purple Sk, εξοπλισμένη με το πακέτο Weissach Package, το οποίο μειώνει το βάρος του συνόλου με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, ενώ προσθέτει και μια σταθερή πίσω αεροτομή.

Η Porsche παρουσίασε την Taycan Turbo GT πριν από ένα χρόνο ως το ισχυρότερο αυτοκίνητο της μάρκας. Το EV αποδίδει έως και 1.107 ίππους, ενώ χρειάζεται μόλις 2,1 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100χλμ./ώρα από στάση.

Close

 

 

Η Porsche ολοκλήρωσε το ρεκόρ της στην πίστα Road Atlanta με τα καλοκαιρινά ελαστικά επιδόσεων Pirelli P Zero Trofeo RS NF0 ρυθμισμένα στα 37 psi. Η αυτοκινητοβιομηχανία ενεργοποίησε επίσης το Track Endurance Mode για να μειώσει τη θερμοκρασία εκκίνησης της μπαταρίας πριν από τις δύο προσπάθειες. Η Porsche είχε κάνει το προηγούμενο ρεκόρ το 2020 με μια Taycan Turbo S, ολοκληρώνοντας έναν γύρο σε 1:33.88.

Το τελευταίο ρεκόρ της Taycan Turbo GT έρχεται μετά τον χρόνο ρεκόρ 1:42.1 που σημείωσε το αυτοκίνητο στην πίστα Interlagos της Βραζιλίας τον Μάρτιο. Το αυτοκίνητο σημείωσε επίσης ρεκόρ στο Nürburgring στις αρχές του 2024.