10 Μαΐ., 2019 Ώρα 11:32

Την Κυριακή 12 Μαΐου ο 2ος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης 2019 by ENEOS, στην Achna Speedway

Thumbnail

Μετά και από τον πολύ εντυπωσιακό και ανατρεπτικό πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης στο πιο γρήγορο κομμάτι της Achna Speedway, συνεχίζουμε με τον δεύτερο ο αγώνα ο οποίος ενδέχεται να είναι πιο εντυπωσιακός από κάθε άλλη χρονιά μιας και πραγματοποιείται στο πιο τεχνικό κομμάτι της πίστας, το Parking της Achna Speedway.

Οι πρωτοπόροι της Pro κατηγορίας του πρώτου αγώνα, Νικόλας Νικόλα (ΠΑΤΑΚ) και Γιώργος Χριστοφόρου (ELA KOKO) θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη για να ανοίξουν μια βαθμολογική απόσταση από τους αντιπάλους τους ενώ οι υπόλοιποι οδηγοί χρειάζονται τη νίκη για να μπορέσουν να μπουν γρήγορα στη διεκδίκηση του τίτλου. 

 

 

Σε αυτό τον αγώνα έχουμε και την μεγάλη επιστροφή του ανανεωμένου Σέργιου Γρηγορίου ο οποίος κέρδισε τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος 2018 και ο οποίος ενδεχομένως να είναι ένας εκ των οδηγών που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Στη Semi Pro κατηγορία θα έχουμε σίγουρα πολύ μεγάλες μάχες μιας και όλοι οι οδηγοί θέλουν την πρώτη θέση. Να αναφέρουμε ότι το πρώτο αγώνα κέρδισε ο περσινός πρωταθλητής Πόλυς Κωνσταντίνου σε μια μάχη τελικού η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Σάββα Συμιανό ο οποίος πήρε την δεύτερη θέση.

 

 

Η διαφορά που θα έχει η πίστα αυτή τη φορά είναι η καινούρια και πολύ εντυπωσιακή χάραξη της η οποία έγινε με απώτερο σκοπό το πολύ θέαμα και κατ’ επέκταση να κάνει τους οδηγούς να ανακαλύψουν τα όρια τους μιας και οι απαιτήσεις για τεχνική οδήγηση θα είναι πολύ μεγάλες.

Να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες τους να έχουν ένα καλό αγώνα και σε όλους τους θεατές που θα έρθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί μας, καλή θέαση!

Ο αγώνας ξεκινάει στις 10:00 της Κυριακής το πρωί με τα δοκιμαστικά και τα προκριματικά περάσματα ενώ οι μάχες ξεκινούν στις 13:30.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ

Βασικός χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία  Psaltis Auto Parts και τα λιπαντικά Eneos Cyprus

Χορηγοί του αγώνα είναι: 

HELL ENERGY 

7sportstv

Car.com.cy

Alpinestars Cyprus 

Zeknova tyres Cyprus

Evans Waterless Engine Coolants CY 

GYEON Quartz Cyprus

Phileas Guides Mobile Applications 

 

Poster Design : Motivate Studio

Banner Designs: STS Events 

Banner Pictures: Motor Addict