11 Ιουν., 2019 Ώρα 11:24

3ος αγώνας του Πρωταθλήματος Drift by Psaltis-Eneos: Ελα Κοκο for the win!

Thumbnail

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift συνεχίστηκε στις 9 Ιουνίου, με τον 3ο γύρο του θεσμού να διεξάγεται στην αγαπημένη μας Achna Speedway.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το σωματείο Power Drift Club και συγκέντρωσε 32 συμμετοχές, με τους οδηγούς να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, την Pro και την Semi Pro. 

Close

 

Close

 

Για πρώτη φορά οι οδηγοί ήταν αντιμέτωποι με ένα διαφορετικό κομμάτι της Achna Speedway κανοντας το έργο τους πιο δύσκολο μιας και οι στροφές απαιτούσαν περισσότερα χιλιόμετρα αλλα και περισσότερη δύναμη. Οφείλουμε να πούμε ότι όλοι ήταν θεαματικοί. 

Close

 

 

Στη κατηγορία Pro που συγκέντρωσε 26 συμμετοχές ο Γιώργος Χριστοφόρου(Ελα Κοκο) με BMW E30 κατέκτησε τη νίκη, επικρατώντας στον τελικό του Νικόλα Νικόλα(Πατακ) με Subaru Impreza. 

 

 

Στη τρίτη θέση της κατάταξης, ολοκλήρωσε την προσπάθεια του ο Πάμπος Χαραλάμπους με BMW E30 ο οποίος επικράτησε στο μικρό τελικό του Κυριάκου Μάριου(Τσόδας) με Silvia S13.

 

 

Στην Semi Pro, νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Χριστοφόρου με BMW E30 μετά από μάχη με τον Αντρέα Νέστορα πάλι με BMW E30. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Σάββας Συμιανός με Silvia S15. 

 

 

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα όπως και την γενική κατάταξη εδώ.

Το πρωτάθλημα Drift by Psaltis-Eneos θα συνεχιστεί στις 20 και 21 Ιουλίου στην Achna Speedway.

Δείτε τον αγώνα εδώ!

 

 

Βασικός χορηγός του αγώνα, όπως και του πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης είναι η εταιρεία  Psaltis Auto Parts και τα λιπαντικά Eneos Cyprus

 

Χορηγοί του αγώνα ήταν οι: 

HELL ENERGY 

7sportstv

Car.com.cy

Alpinestars Cyprus 

Zeknova tyres Cyprus

Evans Waterless Engine Coolants CY 

GYEON Quartz Cyprus

Phileas Guides Mobile Applications 

 

Poster Design : Motivate Studio

STS Events 

Φωτογραφίες: Pits Direct