Drift

17 Jul, 2019 Ώρα 11:45

Το Σάββατο ο νυκτερινός αγώνας για το πρωτάθλημα Drift By Psaltis Eneos

Thumbnail

Το Σάββατο 20 Ιουλίου διοργανώνεται από το Power Drift Club  ο 4ος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. 

Close

  Psaltis Autoparts

 

Close

Το Power Drift Club πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Πίστα Achna Speedway νυχτερινό αγώνα, ο οποίος αναμένετε να είναι πόλος έλξης για τους φιλάθλους. Τρανό παράδειγμα είναι η περσινή χρονιά όπου ο εντυπωσιακότερος αγώνας ήταν και πάλι βραδινός στο Λιμάνι της Λεμεσού, ενώ αναμφίβολα και φέτος αναμένετε να κλέψει τις εντυπώσεις. Χώρος διεξαγωγής και αυτού του αγώνα η πίστα Achna SpeedWay και πιο συγκεκριμένα το γνωστό σε όλους “Parking”. Στο σχεδιαστικό κομμάτι, αλλάζει εξολοκλήρου η πίστα όπως την γνωρίζαμε μέχρι τώρα αφού μετατρέπεται σε μια εξαιρετικά γρήγορη και απαιτητική διαδρομή η οποία αυξάνει το βαθμό δυσκολίας στους διαγωνιζομένους.   

 

Close

 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις τέσσερις το απόγευμα με περάσματα προθέρμανσης από όλους του διαγωνιζόμενους οδηγούς και θα ακολουθήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα. Μετά το ολιγόλεπτο διάλειμμα για να βγουν τα ζευγάρια των διπλών περασμάτων, η δράση κορυφώνεται με το θεαματικότερο κομμάτι του αγώνα, τις διπλές μονομαχίες.

  Eneos Cyprus

 

Από τις συμμετοχές στην κατηγορία Pro ξεχωρίζουμε τον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος Νικόλα Νικόλα Πατάκ. Μεγάλο φαβορί για την νίκη είναι και ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Χριστοφόρου “Έλα Κόκο” ο οποίος επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετό καιρό. Ακόμα ένας οδηγός που είναι πάντα στη διεκδίκηση της νίκης είναι και ο Πάμπος Χαραλάμπους “Τάλι” ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά αρκετό καιρό. Ανάμεσα στα φαβορί για την νίκη είναι και ο πάντα εντυπωσιακός Κυριάκος Μάριου “Τσόδας” αλλά και ο Άντρος Αντωνίου. Στη συγκεκριμένη κατηγορία είχαμε μέχρι στιγμής τρείς διαφορετικούς νικητές στους πρώτους τρείς αγώνες, γεγονός που καθιστά αμφίρροπο και αυτό τον αγώνα.

Δείτε τη διαδρομή

 

 

Στην κατηγορία Semi pro ξεχωρίζει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σάββας Συμιανός ο οποίος έδειξε να ανεβάζει επίπεδο την φετινή χρονιά. Στα φαβορί είναι επίσης ο νικητής του προηγούμενου αγώνα και δεύτερος στο πρωτάθλημα νεαρός Βασίλης Χριστοφόρου και επίσης ο περσινός πρωταθλητής και νικητής του πρώτου αγώνα της χρονιάς Πόλυς. Και σε αυτή την κατηγορία είχαμε επίσης τρείς διαφορετικούς νικητές στους τρείς πρώτους αγώνες και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Δείτε το event στο facebook εδώ.

Δείτε τις συμμετοχές του αγώνα εδώ.

 

Χορηγός του αγώνα, καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift, είναι η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

 

Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης οι: 

HELL ENERGY 7sportstv Car.com.cy Alpinestars Cyprus  Zeknova tyres Cyprus Evans Waterless Engine Coolants CY  GYEON Quartz Cyprus Phileas Guides Mobile Applications 

Poster Design : Motivate Studio

STS Events 

 

28 Jan, 2020 Ώρα 14:17

Κύπελο Drift στην Achna Speedway στις 16 Φεβρουαρίου! Πληροφορίες για τους οδηγούς!

Thumbnail

Ενημερώνουμε όλους τους οδηγούς ότι στις 16 Φεβρουαρίου θα διοργανωθεί το Κύπελο Drift στην Achna Speedway.

Close

Η διαδικασία θα είναι ακριβώς η ίδια όπως στο πρωτάθλημα, δηλαδή μονά περάσματα, με βαθμολογία από κριτή που θα ορίσει το Power Drift Club, ο οποίος θα κρίνει την βαθμολογία για να περάσουν οι οδηγοί στα διπλά και ταυτόχρονα στο elimination round.

 

Close

 

Θα υπάρχουν και οι δυο κατηγορίες, Pro και Semi Pro και θα δοθούν έπαθλα όπως σε πρωταθληματικό αγώνα.

Close

Στο τέλος των αναμετρήσεων θα διοργανωθεί έπαθλο δεξιοτεχνίας - ακριβείας για το οποίο θα δώσουμε πληροφορίες εντός των ημερών.

 

 

Ένα one-off event - ευκαιρία για τους οδηγούς να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους πρίν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν αλλά και μια πρώτη γεύση για τους φίλους του αθλήματος, για το 2020!

Η συμμετοχή για το Drift Cup είναι Δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να δώσουν οι οδηγοί στο Power Drift Club στο τηλέφωνο 99570297 (Αντρέας Σουρουκλής) έτσι ώστε να προχωρήσουμε και με τη σχετική προβολή του κάθε οδηγού.