Γενικά

04 May, 2022 Ώρα 10:44

Achna Speedway 6-7-8/5: Εβδομάδα Drift!

Thumbnail

Η Achna Speedway αυτή την εβδομάδα το γυρίζει σε Drift mode για ακόμη μια φορά. 

Close

Την Παρασκευή 6 Μαίου η πίστα θα είναι ανοιχτή για προπόνηση Drift από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 18:00. Αυτοκίνητα Time Attack και Μοτοσικλέτες μπορούν να απολαύσουν τη μεγάλη πίστα τις ίδιες ώρες. 

Το Σαββατο και την Κυριακή 7/8 Μαίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον τρίτο αγώνα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. 

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 96670626 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα χωρίς πλήρες στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

 

04 Aug, 2022 Ώρα 17:40

Achna Speedway 6-7/8: Open Track day weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Αυγούστου για Open Track Day από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο μας open track day πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η πίστα θα είναι κλειστή από τις 13 μέχρι και τις 26 Αυγούστου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.