Γενικά

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!

05 Apr, 2021 Ώρα 16:56

Tornado Racing Team: Ξεκίνημα με επιτυχία και ρεκόρ κατηγορίας στο χώρο του Time Attack!

Thumbnail

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο η δική μας Digital Tree σε συνεργασία με την εταιρεία NAGA έφτιαξαν την δική τους αγωνιστική ομάδα αυτοκινήτου για να συμμετέχουν στα διάφορα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνονται στο νησί μας. 

Close

Η ομάδα με το όνομα Tornado Racing Team έκανε το ντεμπούτο της στον 2ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by Eneos o οποίος έγινε την Κυριακή 4 Απριλίου στην Achna Speedway. 

Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή με το fully race prepped Honda Integra και οδηγό τον Μιχάλη Μυλωνά. Η συμμετοχή καταχωρήθηκε στην κατηγορία RC E1 στην οποία συγκαταλέγονται αγωνιστικά αυτοκίνητα με κυβισμό κάτω των 2000cc με βελτιώσεις.

Close

 

 

Στα πρωινά δοκιμαστικά περάσματα το αυτοκίνητο έδειξε τα δόντια του καταγράφωντας 1:07.160 ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν και ο καλύτερος χρόνος που κατέγραψε η ομάδα σε όλα τα δοκιμαστικά της. Ακολούθως στα χρονομετρημένα ο Μιχάλης Μυλωνάς με σωστή στρατηγική κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του στο 1:06.772, ο οποίος εκτός και από καλύτερος προσωπικός είναι και ρεκόρ κατηγορίας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack.

Με αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία της έχοντας και τον τρίτο καλύτερο χρόνο της ημέρας. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι δύο πρώτοι χρόνοι overall ανήκουν σε αυτοκίνητα κατηγοριών με Νίτρο και Radical. Tο 1:06.772 είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα.

Με τους πρώτους βαθμούς λοιπόν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack η αγωνιστική πορεία της Tornado Racing Team είναι πλέον γεγονός και φαινεται λαμπρή!

Αναμένουμε επίσης και την ολοκλήρωση του δεύτερου και πιο σοβαρού project. Το Mitsubishi Lancer EVO της ομάδας είμαστε σίγουροι ότι θα μας καταπλήξει. 

Close

Ο Μιχάλης Μυλωνάς δήλωσε στη σελίδα μας υπέρ ευχαριστημένος με την απόδοση του αυτοκινήτου και ευχαριστεί ιδιαίτερα το team της Red Scorpion οι οποίοι ήταν δίπλα του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Tornado Racing Team στο Instagram και Facebook για όλες τις εξελίξεις. 

 

Δελτίο Τύπου Tornado Racing Team

Φωτογραφίες: Motor Addict