Γενικά

21 May, 2020 Ώρα 10:49

Achna Speedway: Open Track Day το Σάββατο, JL Motorace track day Κυριακή πρωί & open track day το απόγευμα

Thumbnail

Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν για ατομική άθληση και ανοιχτούς αθλητικούς χώρους, το Σάββατο 23/5 οι Petrolheads θα μπορούν να αθληθούν στην πίστα Achna Speedway. Περάστε λοιπόν το Σαββατοκύριακο σας στους ανοιχτούς χώρους της πίστας μας. Η πίστα είναι ένας ανοιχτός χώρος και η διαχείριση τηρεί τα περιοριστικά μέτρα στα πιτς κρατώντας αποστάσεις μεταξύ των αθλούμενων. Η πίστα θα είναι ανοιχτή για προπόνηση Time Attack, Drift, Kart, μοτοσικλέτες και ιδιώτες με πολιτικά αυτοκίνητα, από τις 9πμ μέχρι τις 6.30μμ.

Close

Η Achna Speedway την Κυριακή 24/5 θα φιλοξενήσει το πρώτο εξ αναβολής Moto Track Day της J L Motorace. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ. Από τις 2.30μμ περίπου μέχρι τις 6μμ η πίστα θα είναι ανοιχτή για προπόνηση και open track day (Time Attack, όχι Drift) καθώς και για πολιτικά αυτοκίνητα.

Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης του χώρου λόγω των περιοριστικών μέτρων, παρακαλώ όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 97632112 ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook, εδώ

Close
27 May, 2020 Ώρα 12:45

Dragster day @ Achna Speedway – Το πρόγραμμα της ημέρας

Thumbnail

Την Κυριακή 31 Μαΐου οι οδηγοί θα μπορούν να προπονηθούν στην πίστα Achna Speedway σε μια μέρα προπόνησης RWYB (Run what you brung).

Close

Το Dragster track day δεν είναι αγώνας και γι’ αυτό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε θεατές. Είναι μια ευκαιρία μόνο για τους φίλους – οδηγούς του αθλήματος μετά από καιρό να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους για τους επικείμενους αγώνες που προγραμματίζονται σύντομα.

Η προσέλευση θα αρχίσει στις 8.30πμ, θα υπάρχει βασικός τεχνικός έλεγχος ασφάλειας για κάθε αυτοκίνητο και στις 9 το πρωί θα έχουμε ενημέρωση των οδηγών.

Close

Στις 9.30πμ θα αρχίσουν τα ελεύθερα περάσματα μέχρι τις 11.30πμ. Θα υπάρξει διάλειμμα και αμέσως μετά θα αρχίσουν περάσματα σε ζεύγη, εφόσον οι οδηγοί είτε με επιλογή των υπευθύνων είτε κατόπιν ζήτησης από τους οδηγούς, για συγκεκριμένα ζευγάρια, εφόσον το επιθυμούν. Τα περάσματα θα συνεχιστούν μέχρι το απόγευμα. Οδηγοί που θα έρθουν με τα αυτοκίνητα τους αργότερα και όχι από το πρωί (κατά την διάρκεια της μέρας) για προπόνηση, θα μπορούν να ενσωματωθούν με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, εφόσον υπάρχει περιθώριο χρόνου με βάση τα υφιστάμενα αυτοκίνητα.

Κατά την διάρκεια της μέρας θα υπάρξει συζήτηση με τους οδηγούς και θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία του πρώτου αγώνα Dragster Cup στην Achna Speedway ο οποίος θα είναι πριν το καλοκαίρι, αγώνας ο οποίος θα είναι ανοιχτός και για θεατές και όπου θα έχουμε και εμφάνιση διάφορων αγωνιστικών αυτοκινήτων Dragster που άφησαν εποχή στο παρελθόν.

Close

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην προπόνηση Dragster της 31ης Μαΐου μπορούν να το πράξουν στέλλοντας την φόρμα τους εδώ. Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 99780149 (Κωνσταντίνος).