Γενικά

17 Jul, 2019 Ώρα 16:11

Ανάβαση Λευκάρων – Απόλυτος νικητής ο Γιάννης Καπετάνιος

Thumbnail

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου ο δεύτερος αγώνας του παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2019 στην όμορφη διαδρομή των Λευκάρων. Παρά τις απουσίες αθλητών, οι 17 οδηγοί απόλαυσαν την διαδρομή η οποία έχει τόσο κλειστά όσο και γρήγορα κομμάτια. 

Close

Νικητής του αγώνα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ήταν ο παλιός πρωταθλητής, Γιάννης Καπετάνιος ο οποίος με χρόνο 1.26,5 έδειξε ότι δύσκολα θα χάσει αγώνα φέτος.

Δεύτερος γενικής με χρόνο 1.31,9 ήταν ο Μιχάλης Σοφοκλέους ο οποίος αντιμετώπισε βέβαια πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων, μη μπορώντας να αποδώσει στο 100% στην δεύτερη χρονομετρημένη διαδρομή.

Close

 

 

Τρίτος γενικής ήταν ο ανερχόμενος Κώστας Κωνσταντίνου με χρόνο 1.33,7 ο οποίος επίσης είχε θέματα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

 

 

Ακολούθησε στην τέταρτη θέση και στην πρώτη της κατηγορίας RC E1 ο Αβράαμης Αβραάμ με χρόνο 1.35,4 ο οποίος ήταν για μια ακόμα φορά εντυπωσιακός. Πέμπτος γενικής ήταν ο  Νικόλας Ευγενίου με το πανέμορφο Impreza ενώ έκτος ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντίνου ο οποίος άρχισε να βρίσκει το αυτοκίνητο και να κατεβάζει τους χρόνους του.

Πρώτος κατηγορίες RCS 2WD, RCS και RC S1 ήταν ο Νίκος Σπύρου με το δυνατό Honda Type R ενώ στη δεύτερη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες ήταν ο Μηνάς Μηνά ο οποίος μάλιστα είχε ελάχιστη διαφορά από τον Νίκο Σπύρου σε χρόνο.

Η φοβερή Porsche με τους Γιώργο Ορφανού και Στέλιο Ηλία ακολούθησαν στην γενική κατάταξη, ομορφίζοντας τον αγώνα των Λευκάρων.

Ο Φώτος Φωτιάδης ήταν δεύτερος στην κατηγορία RC S2  ενώ ο Χρίστος Πεγιάζης μετά την εμφάνιση του στην Achna Speedway στον αγώνα Time Attack, έκανε την εμφάνιση του και στις αναβάσεις με σκοπό να δεθεί οδηγικά με το αυτοκίνητο του.

Close

Ένα μεγάλο μπράβο και στους υπόλοιπους οδηγούς που έτρεξαν στον αγώνα. 

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

 

Φωτογραφίες: Pits Direct

26 Jan, 2020 Ώρα 13:04

Drift Challenge και Επίδειξη Δεξιοτεχνίας - Ξεκινάει η χρονιά με φιέστα στις 16 Φεβρουαρίου!

Thumbnail

Οι Κύπριοι πρωταθλητές και οδηγοί drift ξεκινούν τη χρονιά με την πρώτη συνάντηση, το κύπελλο Drift 2020 στην Achna Speedway την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου!

Close

 

 

Στο Drift Challenge θα υπάρχει όπως και σε κανονικό αγώνα η βαθμολογία από κριτή, ενώ οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους στην Achna Speedway όπου τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν και οι πρωταθληματικοί αγώνες.

 

Close

 

Παράλληλα, το Power Drift Club με τους οδηγούς του θα κάνει επίδειξη δεξιοτεχνίας με διαγωνισμό παρκαρίσματος και άλλες δοκιμασίες!

Μια φιέστα του drift, για το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς που ακολουθεί!

 

 

To Power Drift Club, η STS Events, το Car.com.cy και η Achna Speedway σας περιμένουν όλους να γνωρίσετε τους οδηγούς και να διασκεδάσετε με πολύ ντριφτάρισμα και όμορφες μάχες από τους πρωταγωνιστές του κυπριακού drift!

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες, stay tuned!