17 Ιουλ., 2019 Ώρα 16:11

Ανάβαση Λευκάρων – Απόλυτος νικητής ο Γιάννης Καπετάνιος

Thumbnail

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου ο δεύτερος αγώνας του παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2019 στην όμορφη διαδρομή των Λευκάρων. Παρά τις απουσίες αθλητών, οι 17 οδηγοί απόλαυσαν την διαδρομή η οποία έχει τόσο κλειστά όσο και γρήγορα κομμάτια. 

Νικητής του αγώνα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ήταν ο παλιός πρωταθλητής, Γιάννης Καπετάνιος ο οποίος με χρόνο 1.26,5 έδειξε ότι δύσκολα θα χάσει αγώνα φέτος.

Δεύτερος γενικής με χρόνο 1.31,9 ήταν ο Μιχάλης Σοφοκλέους ο οποίος αντιμετώπισε βέβαια πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων, μη μπορώντας να αποδώσει στο 100% στην δεύτερη χρονομετρημένη διαδρομή.

 

 

Τρίτος γενικής ήταν ο ανερχόμενος Κώστας Κωνσταντίνου με χρόνο 1.33,7 ο οποίος επίσης είχε θέματα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

 

 

Ακολούθησε στην τέταρτη θέση και στην πρώτη της κατηγορίας RC E1 ο Αβράαμης Αβραάμ με χρόνο 1.35,4 ο οποίος ήταν για μια ακόμα φορά εντυπωσιακός. Πέμπτος γενικής ήταν ο  Νικόλας Ευγενίου με το πανέμορφο Impreza ενώ έκτος ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντίνου ο οποίος άρχισε να βρίσκει το αυτοκίνητο και να κατεβάζει τους χρόνους του.

Πρώτος κατηγορίες RCS 2WD, RCS και RC S1 ήταν ο Νίκος Σπύρου με το δυνατό Honda Type R ενώ στη δεύτερη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες ήταν ο Μηνάς Μηνά ο οποίος μάλιστα είχε ελάχιστη διαφορά από τον Νίκο Σπύρου σε χρόνο.

Η φοβερή Porsche με τους Γιώργο Ορφανού και Στέλιο Ηλία ακολούθησαν στην γενική κατάταξη, ομορφίζοντας τον αγώνα των Λευκάρων.

Ο Φώτος Φωτιάδης ήταν δεύτερος στην κατηγορία RC S2  ενώ ο Χρίστος Πεγιάζης μετά την εμφάνιση του στην Achna Speedway στον αγώνα Time Attack, έκανε την εμφάνιση του και στις αναβάσεις με σκοπό να δεθεί οδηγικά με το αυτοκίνητο του.

Ένα μεγάλο μπράβο και στους υπόλοιπους οδηγούς που έτρεξαν στον αγώνα. 

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

 

Φωτογραφίες: Pits Direct