Γενικά

30 Jul, 2020 Ώρα 20:37

Αναβολή Dragster event της 2/8 – Αναβολή μεν, ανακοίνωση αγώνα Challenge τον Σεπτέμβριο δε!

Thumbnail

Η διαχείριση της Achna Speedway ανακοινώνει ότι το dragster event της Κυριακής 2 Αυγούστου αναβάλλεται λόγω ψηλής θερμοκρασίας, λόγω αρκετών απουσιών αθλητών σε διακοπές αλλά κυρίως γιατί μετά από συζήτηση με αρκετούς από τους οδηγούς και τα συνεργεία, αποφασίστηκε να γίνει ένα δυνατό dragster challenge με θεατές και βέβαια με κατηγορίες, αρχές του Σεπτέμβρη!

Close

Η ημερομηνία διεξαγωγής του dragster challenge είναι η 6η Σεπτεμβρίου. Η μόνη περίπτωση να μεταφερθεί μια βδομάδα μετά (στις 13/9) είναι αν ο διπλός πρωταθληματικός αγώνας του drift παραμείνει στις 6 Σεπτεμβρίου (μας έχουν ενημερώσει ότι μεταφέρεται στις 12 – 13 Σεπτεμβρίου).  

Για σκοπούς κατηγοριών και κανονισμών, θα διευθετηθεί μια συνάντηση μετά τις 20 Αυγούστου για ενημέρωση των αθλητών και φίλων του dragster.

Close

Το 1ο Dragster Challenge λοιπόν είναι γεγονός τον Σεπτέμβρη, στην πίστα Achna Speedway!

07 Aug, 2020 Ώρα 11:28

Achna Speedway – Ανοιχτή το Σάββατο 8 Αυγούστου για track day

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 8 Αυγούστου για track day αυτοκινήτων Drift και Time Attack από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι. Δεν θα υπάρχει session για μοτοσικλέτες.

Close

*On Saturday Track will be open for track day (Cars Only) from 8:00 till 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Παρακαλώ ενημερώνετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Close