Γενικά

19 Apr, 2019 Ώρα 07:22

1ο Athos Nikiforou Autosprint: Ξεκινάει την Κυριακή 21/4 με 33 συμμετοχές στην Achna Speedway (συμμετοχές)

Thumbnail

1ο Athos Nikiforou Autosprint: Ξεκινάει την Κυριακή 21/4 με 33 συμμετοχές στην Achna Speedway (λίστα συμμετοχών)

Close

Με αρκετά ονόματα της πίστας αρχίζει το πρωτάθλημα  Athos Nikiforou Autosprint στην πίστα της Άχνας.  

Το πρωτάθλημα φέτος, το οποίο γίνεται όπως πάντα στη μνήμη του Άθου Νικηφόρου από την RCSC, διοργανώνεται για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και του Time Attack Club.

Close

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από τις 9πμ και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 3μμ. Το αγωνιστικό κομμάτι γίνεται σε ένα διαφορετικό σχεδιασμό της πίστας που προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μέγας χορηγός του αγώνα είναι η RCSC και χορηγοί οι Yiallouros Safety MOT, Satworks και η εταιρεία διοργανώσεων STS Events η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση της πίστας της Άχνας.

Close

Χορηγοί επικοινωνίας του αγώνα η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου στην Κύπρο, car.com.cy και το only racing cy.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

 

1st Athos.pdf573.86 KB
05 Jun, 2020 Ώρα 16:11

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack by EKΟ - Ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 14 Ιουνίου στην Achna Speedway!

Thumbnail

Έρχεται ο Πρώτος Αγώνας Πρωταθλήματος Time Attack 2020 by EKO!

Close

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι με την πανδημία, το πρωτάθλημα αρχίζει με καθυστέρηση τριών μηνών την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πίστα Achna Speedway και ενδέχεται να είναι ακόμα καλύτερο από εκείνο της περσινής πολύ πετυχημένης χρονιάς. Ο «νεκρός» χρόνος που είχαμε την περίοδο του lock down ήταν η ευκαιρία που έψαχναν πολλοί διαγωνιζόμενοι για να προετοιμάσουν τα αυτοκίνητα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την νέα σεζόν.

Το πρωτάθλημα φέτος θα αποτελείται από τέσσερις αγώνες όπου βαθμολογικά θα ισχύουν και οι τέσσερις. Ο κύριος λόγος που πήρε αυτή την απόφαση το ΔΣ του σωματείου Time Attack Club Cyprus είναι για να αποφορτίσει τους διαγωνιζόμενους οικονομικά και παράλληλα για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα μιας και με αυτό το τρόπο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους.

Close

Οι συμπληρωματικοί κανονισμοί του αγώνα καθώς και η φόρμα συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site της ΚΟΑ. Βρείτε την φόρμα συμμετοχής εδώ.

Το Σωματείο Time Attack Club Cy έχει ανοίξει τις συμμετοχές ενώ προς διευκόλυνση των αθλητών, θα οριστούν σημεία παραλαβής των εντύπων την Τετάρτη 10 Ιουλίου όπου είναι και η τελευταία μέρα υποβολής των συμμετοχών, στις πόλεις Λεμεσού και Λευκωσίας.

Close

Όσο αναφορά την ενότητα των θεατών, δυστυχώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα μιας και τα περιοριστικά μέτρα δεν επιτρέπουν θεατές στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων. Παρόλα αυτά η STS EVENTS όπου διαχειρίζεται την Achna Speedway, βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες για να δει κατά πόσο είναι εφικτή η παρουσία ενός συγκεκριμένου αριθμού θεατών στον αγώνα. Απάντηση αναμένεται να έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα και θα ανακοινωθεί επίσημα από την σελίδα του σωματείου Time Attack Club Cyprus στο facebook. Εμείς θα είμαστε στην Achna Speedway σαν διαγωνιζόμενοι και θα σας μεταφέρουμε τον παλμό του αγώνα ανελλιπώς.

Μέγας Χορηγός του πρωταθλήματος είναι EKO CYPRUS και η EKO Racing 100.

Υποστηριχτές: Η εταιρεία Toolwarehouse, οι promoters του αγώνα και διαχειριστές της πίστας, STS EVENTS, και τα ελαστικά Achilles Radial.

Χορηγοί επικοινωνίας: Car.com.cy , Only Racing Cy