Γενικά

11 Mar, 2021 Ώρα 21:03

Dragster Track Day @ Achna Speedway στις 28 Μαρτίου – τι προγραμματίζεται για το 2021!

Thumbnail

Η πρώτη συνάντηση για τους φίλους του dragster πλησιάζει. Στις 28 Μαρτίου έχουμε το πρώτο Dragster Challenge στην Achna Speedway!

Close

Η συνάντηση θα γίνει με διαφορετικές κατηγορίες, τις λεγόμενες “index” όπου τα αυτοκίνητα θα διαγωνίζονται με βάση τον χρόνο τους με άλλα με όμοιους χρόνους, ανεξάρτητα αν είναι τετρακίνητα, δικίνητα ή αγωνιστικά. Είναι μια μορφή αγώνων που γίνεται σε πολλές χώρες στο εξωτερικό και θα δοκιμαστεί στην Achna Speedway στην πρώτη αυτή εκδήλωση της χρονιάς.

Η συνέχεια για το 2021 θα περιλαμβάνει ακόμη τουλάχιστον τέσσερις συναντήσεις, ως ακολούθως:

Close
  • 9/5
  • 4/7
  • 12/9
  • 14/11

Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές βέβαια και θα παραμείνουν εκτός απροόπτου και μέτρων πανδημίας.

Ο στόχος του σωματείου Cydra είναι να διεξαχθεί επίσημο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου με την οποία βρίσκεται σε διαβούλευση. Αυτό θα αποφασισθεί μόλις τα μέτρα το επιτρέψουν. Θα γίνει Γενική Συνέλευση των μελών και οδηγών και θα αποφασιστούν και ανακοινωθούν οι κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Close

Σε κάθε περίπτωση, αν αυτό δεν είναι εφικτό για φέτος λόγω των μέτρων, θα γίνει το dragster challenge στις ίδιες πιο πάνω ημερομηνίες αντίστοιχα.

Για πληροφορίες για την συνάντηση στις 28 Μαρτίου παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Κωνσταντίνο στο 99780149 ή με τον Χάρη στο 99675910.

Για δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ η συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα συμμετοχής.

 

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!