Γενικά

25 May, 2021 Ώρα 13:51

Dragster Track Day by Texaco: Με επιτυχία ακόμα ένα event!

Thumbnail

Την περασμένη Κυριακή είχαμε στην Achna Speedway το 2ο Dragster Track Day της χρονιάς. Το Track Day έγινε με την υποστήριξη της S.J.Vassiliades & Sons LTD, αντιπρόσωποι των λιπαντικών Texaco στην Κύπρο.

Close

 

Texaco

Close

 

Η διαδικασία της χρονομέτρησης έγινε με δύο δοκιμαστικά περάσματα και δύο χρονομετρημένα. Αφου καταγράφηκαν οι χρόνοι οι οδηγοί μπήκαν σε κατηγορίες "index" όπου έτρεξαν με άλλους οδηγούς οι οποίοι είχαν όμοιους χρόνους. Καλύτερος χρόνος της ημέρας ήταν εκείνος του Βασίλη Σώττου με 8,717 δευτερόλεπτα. 

Close

 

 

Αφού οι οδηγοί μπήκαν στις κατηγορίες τους τότε ξεκινησαν τα elimination rounds. Πολλές κόντρες με αυτοκίνητα ίσης δύναμης με τα πιο κάτω αποτελέσματα:

Στην κατηγορία 14-14,99 δευτερολέπτων O Ραφαήλ Ανδρέου χωρίς ανταγωνισμό κέρδισε την πρώτη θέση!

 

 

 

Στην κατηγορία 12-12,99 δευτερολέπτων O Stefan Sorin πάλι χωρίς ανταγωνισμό κέρδισε την πρώτη θέση!

 

 

Στην κατηγορία 11-11,99 δευτερολέπτων O Ζάχος Σεργίου κέρδισε την τελική κόντρα ενάντια στο δεύτερο Γρηγόρη Νικολάου. Την τρίτη θέση πήρε ο Δημήτρης Πολιτίδης.

 

 

 

 

 

 

Στην κατηγορία 10-10,99 δευτερολέπτων Ο Χρίστος Επιφανίου κέρδισε την πρώτη θέση. Μαζί του στη τελική κόντρα ήταν O Τάσος Ιακώβου ο οποίος πήρε την δεύτερη θέση. Τρίτη θέση O Παντελής Ιωάννου. 

 

 

 

 

 

 

Στην Κατηγορία 9-9,99 δευτερολέπτων Ο Stylian Nikolov κέρδισε την τελική κόντρα έναντι του άτυχου Ανδρέα Χρίστου ο οποίος ξέμεινε απο gearbox. Στην τρίτη θέση Ο Γιώργος Ολύμπιος!

 

 

 

 

Τελευταίος στη λίστα μας και γρηγορότερος της ημέρας Ο Βασίλης Σώττου ο οποίος χωρίς ανταγωνισμό κέρδισε την κατηγορία 8-8,99 δευτερολέπτων!

 

 

Ευχαριστούμε όλους τους οδηγούς που ήταν μαζί μας. 

Το επόμενο Dragster Track Day θα γίνει τον Ιούλιο. Stay Tuned για ανακοινώσεις. See you there!

Φωτογραφίες: PitsDirect

 

23 Jun, 2021 Ώρα 11:17

Achna Speedway 26-27 Ιουνίου – Open Track Day το Σάββατο, Bike Day την Κυριακή!

Thumbnail

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο έρχετε στην πίστα της Άχνας. Το Σαββάτο η πίστα θα είναι ανοικτή για όσους θέλετε να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00.

Close

Την Κυριακή 27 Ιουνίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον αγώνα Road Racing της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας όπως και ακόμη ένα μεγάλο Motorace Track Day. Μια μέρα αφιερωμένη στη μοτοσικλέτα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!