Γενικά

01 Apr, 2021 Ώρα 11:16

Dragster Track Day by Texaco: We Love Κόντρες!

Thumbnail

Την Κυριακή που μας πέρασε η Achna Speedway διοργάνωσε με χορηγό τα λιπαντικά Texaco το πρώτο Dragster Track Day της χρονιάς. 

Close

Συνολικά 39 οδηγοί "κονταροχτυπήθηκαν" για αρχή με τα ρολόγια της πίστας έτσι ώστε να καταταχθούν στην κατηγορία που τους αντιστοιχούσε. Ακολούθως πέρασαν σε κανονικές κόντρες και κανονικά elimination rounds. 

 

Close

 

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι χρησιμοποιήσαμε ένα διαφορετικό τρόπο διαχωρισμού των κατηγοριών. Αυτός ονομάζεται "INDEX" και είναι μια μορφή κατηγοριών η οποία χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες στο εξωτερικό. Εκεί όλα τα αυτοκίνητα διαγωνίζονται βάση του χρόνου τους ανεξάρτητα αν είναι τετρακίνητα, δικίνητα ή αγωνιστικά. Ας δούμε λοιπόν τι έγινε στον αγώνα. 

Close

Οι οδηγοί για να καταταχθούν στις κατηγορίες είχαν την ευκαιρία να κάνουν δύο χρονομετρημένα περάσματα. Εδώ μπορείτε να δείτε τους χρόνους που καταγράφηκαν.

 

 

Ας δούμε λοιπόν τι έγινε αργότερα στα elimination battles τα οποία πραγματικά ήταν απίθανα μιας και με το "INDEX" καταφέραμε να φέρουμε σε μάχες αυτοκίνητα παρόμοιας απόδοσης!

E.T. 8-8,99 sec

Σε αυτή τη κατηγορία έχουμε τους γρηγοροτερους της ημέρας. Ο Γιάννης Πολυκάρπου (Audi RS3) έκανε φοβερή εμφάνιση κερδίζοντας τον Θεόδωρο Θεοδούλου (Nissan GTR) στη τελευταία κόντρα της κατηγορίας. Ο Θεόδωρος φάνηκε φυσικά ότι ακόμη προσπαθεί να συνηθίσει το αυτοκίνητο του και ευχόμαστε να τον δούμε ακόμη γρηγορότερο στο επόμενο μας Dragster. Στην τρίτη θέση ο Σάββας Πισσούριος (Audi S3). Σημαντικό να πούμε ότι ο Γιάννης Πολυκάρπου κατέγραψε και τον γρηγορότερο χρόνο της ημέρας με 8,435 δευτερόλεπτα.

 

 

 

 

 

 

E.T. 9-9.99 sec

Στα 9 second cars Ο Παναγιώτης Κκολής (VW Golf R) κέρδισε την τελική κόντρα της κατηγορίας αφήνωντας δεύτερο τον Χριστόφορο Ευθυμίου (Audi S3). Στην τρίτη θέση ο Stylian Nikolov (Audi S3).

 

 

 

 

 

 

E.T. 10-10.99 sec

Στα 10 δευτερόλεπτα αγαπήσαμε το Nissan GTiR του Χρίστου Επιφανίου ο οποίος κέρδισε τον Ανδρέα Θρασυβούλου (Subaru Impreza) στην τελική κόντρα. Στην τρίτη θέση ο Τάσος Ιακώβου (Honda Civic EG).

 

 

 

 

 

 

E.T. 11-11.99 sec

Εδώ ο Κωνσταντίνος Nassif (Honda Civic EK) έκανε τη διαφορά κερδίζωντας στην τελική κόντρα τον Ηλία Κωνσταντίνου (BMW E30). Στην τρίτη θέση ο Ρίκκος Παναγιώτου (Seat Ibiza).

 

 

 

 

 

 

E.T. 12-12.99 sec

Στα 12 δευτερόλεπτα ο Stefan Sorin (Honda Integra) κέρδισε την τελευταία κόντρα εναντίον του Ηλία Βαλεντίνου (Honda Civic EG). Στην τρίτη θέση ο Σωτήρης Πέτρου (Seat Ibiza).

 

 

 

 

 

 

E.T. 13-13.99 sec

Ο Πάνος Καζαμίας με Honda Civic Station Wagon κέρδισε την κατηγορία χωρίς ανταγωνισμό.

 

 

H διοργάνωση, η STS Events και η Achna Speedway ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες. Σύντομα θα έχουμε νέα για το επόμενο Track Day το οποίο ευχόμαστε να είναι και επίσημα ο πρώτος αγώνας ενός πραγματικού Πρωταθλήματος. Ευχαριστίες επίσης στον Anthony Baram για τις φωτογραφίες του!

Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν drive safe!

 

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!