Γενικά

23 Oct, 2019 Ώρα 10:43

Πρωτάθλημα Time Attack by EKO – Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο 4ος γύρος στην Achna Speedway!

Thumbnail

Στη γραμμή εκκίνησης του 4ου και προτελευταίου φετινού αγώνα στην Achna Speedway, την ερχόμενη Κυριακή 27 Οκτωβρίου, θα βρεθούν αρκετοί οδηγοί, μοιρασμένοι στις διάφορες κατηγορίες του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by EKO.

Close

 

 

Οι συμμετοχές άρχισαν να μαζεύονται και θα κλείσουν την Τετάρτη 23/10/2019 το βράδυ. Το Time Attack Club Cy θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις στην σελίδα τους στο facebook για το πού θα μπορούν οι διαγωνιζόμενοι από Λεμεσό και Λευκωσία να παραδώσουν τις συμμετοχές τους προς διευκόλυνση τους.

 

Close

 

Τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει αναμφίβολα η κατηγορία RC Open όπου Ο Λούκας Χριστοφόρου με το φοβερό Honda Civic θα επιχειρήσει να κατακτήσει και πάλι τη νίκη στη κατηγορία, όπως και στον τελευταίο αγώνα. Φυσικά με αντιμέτωπο τον Andy Παπαγεωργίου και το παντοδύναμο Honda S2000 όλα μπορούν να αλλάξουν.

 

 

Φυσικά δεν αφήνουμε πίσω τις υπόλοιπες κατηγορίες των οποίων αναμένουμε να συμπληρωθούν οι συμμετοχές για να τις ανακοινώσουμε! Είμαστε σίγουροι ότι πολιτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα θα μας προσφέρουν την ίδια απόλαυση όπως και στους προηγούμενους αγώνες!

 

 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09:00 με τα δοκιμαστικά περάσματα και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16:00.

Stay Tuned!

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Time Attack Club Cyprus υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας αυτοκινήτου!

 

Close

 

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack είναι η EKO με την EKO Racing 100.

Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και το Toolwarehouse.

Υποστηριxτές είναι επίσης το Intercollege Autoworks, το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show 2019 όπως και το Only Racing Cy The Petrolheads Place.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy , η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου της Κύπρου και ο Όμιλος στον οποίο ανήκει, η  Digital Tree

Promoter του πρωταθλήματος και βασικός υποστηριχτής του θεσμού είναι βέβαια η STS Events.

02 Jul, 2020 Ώρα 12:32

Achna Speedway – Open Track Day για το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου!

Thumbnail

English text follows

Close

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο, 4 Ιουλίου από τις 9πμ μέχρι τις 6.00μμ για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους ή την μοτοσικλέτα τους στο Open Track Day. (Drift θα μπορούν να κάνουν ΜΟΝΟ στον μεγάλο χώρο στάθμευσης) 

Την Κυριακή 5 Ιουλίου η πίστα θα είναι ανοιχτή μόνο για αυτοκίνητα. (Drift θα μπορούν να κάνουν στην κανονική πίστα ή στον μεγάλο χώρο στάθμευσης).

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Προσοχή: Μην ξεχνάτε το κράνος σας. Επίσης είναι σημαντικό οι οδηγοί αγωνιστικών αυτοκινήτων και οι μοτοσικλετιστές να έρχονται με πλήρη στολή! (Κράνος, γάντια, στολή και μπότες).

Close

 

-Saturday 4th of July

Full Track Day for Bikes and Cars from 9am to 6pm. Drift cars will use the big parking area.

-Sunday 5th of July

Track Day only for Cars from 9am to 6pm. 

Attention: Do not forget your helmets and full uniform (Bikers and Racing Cars)