Γενικά

23 Oct, 2019 Ώρα 10:43

Πρωτάθλημα Time Attack by EKO – Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο 4ος γύρος στην Achna Speedway!

Thumbnail

Στη γραμμή εκκίνησης του 4ου και προτελευταίου φετινού αγώνα στην Achna Speedway, την ερχόμενη Κυριακή 27 Οκτωβρίου, θα βρεθούν αρκετοί οδηγοί, μοιρασμένοι στις διάφορες κατηγορίες του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by EKO.

Close

 

 

Οι συμμετοχές άρχισαν να μαζεύονται και θα κλείσουν την Τετάρτη 23/10/2019 το βράδυ. Το Time Attack Club Cy θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις στην σελίδα τους στο facebook για το πού θα μπορούν οι διαγωνιζόμενοι από Λεμεσό και Λευκωσία να παραδώσουν τις συμμετοχές τους προς διευκόλυνση τους.

 

Close

 

Τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει αναμφίβολα η κατηγορία RC Open όπου Ο Λούκας Χριστοφόρου με το φοβερό Honda Civic θα επιχειρήσει να κατακτήσει και πάλι τη νίκη στη κατηγορία, όπως και στον τελευταίο αγώνα. Φυσικά με αντιμέτωπο τον Andy Παπαγεωργίου και το παντοδύναμο Honda S2000 όλα μπορούν να αλλάξουν.

 

 

Φυσικά δεν αφήνουμε πίσω τις υπόλοιπες κατηγορίες των οποίων αναμένουμε να συμπληρωθούν οι συμμετοχές για να τις ανακοινώσουμε! Είμαστε σίγουροι ότι πολιτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα θα μας προσφέρουν την ίδια απόλαυση όπως και στους προηγούμενους αγώνες!

 

 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09:00 με τα δοκιμαστικά περάσματα και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16:00.

Stay Tuned!

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Time Attack Club Cyprus υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας αυτοκινήτου!

 

Close

 

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack είναι η EKO με την EKO Racing 100.

Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και το Toolwarehouse.

Υποστηριxτές είναι επίσης το Intercollege Autoworks, το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show 2019 όπως και το Only Racing Cy The Petrolheads Place.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy , η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου της Κύπρου και ο Όμιλος στον οποίο ανήκει, η  Digital Tree

Promoter του πρωταθλήματος και βασικός υποστηριχτής του θεσμού είναι βέβαια η STS Events.

26 Jan, 2020 Ώρα 13:04

Drift Challenge και Επίδειξη Δεξιοτεχνίας - Ξεκινάει η χρονιά με φιέστα στις 16 Φεβρουαρίου!

Thumbnail

Οι Κύπριοι πρωταθλητές και οδηγοί drift ξεκινούν τη χρονιά με την πρώτη συνάντηση, το κύπελλο Drift 2020 στην Achna Speedway την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου!

Close

 

 

Στο Drift Challenge θα υπάρχει όπως και σε κανονικό αγώνα η βαθμολογία από κριτή, ενώ οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους στην Achna Speedway όπου τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν και οι πρωταθληματικοί αγώνες.

 

Close

 

Παράλληλα, το Power Drift Club με τους οδηγούς του θα κάνει επίδειξη δεξιοτεχνίας με διαγωνισμό παρκαρίσματος και άλλες δοκιμασίες!

Μια φιέστα του drift, για το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς που ακολουθεί!

 

 

To Power Drift Club, η STS Events, το Car.com.cy και η Achna Speedway σας περιμένουν όλους να γνωρίσετε τους οδηγούς και να διασκεδάσετε με πολύ ντριφτάρισμα και όμορφες μάχες από τους πρωταγωνιστές του κυπριακού drift!

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες, stay tuned!