Γενικά

13 May, 2022 Ώρα 10:28

Σημαντικό για την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου το Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού & Βιομηχανίας του ΚΟΑ

Thumbnail

Το μήνυμα συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας που παρουσιάστηκε στο Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού & Βιομηχανίας του ΚΟΑ έχει μεγάλη σημασία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στο συνέδριο παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλης Κουλουμάς ο οποίος με τις επαφές που είχε μας μετέφερε ένα πολύ θετικό μήνυμα για το motorsport και την σύνδεση Κύπρου Ελλάδας στον άθλημα μας.

Close

Το 2ο Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού & Βιομηχανίας με θέμα «Ανάπτυξη, βιωσιμότητα και καινοτομία υπηρεσιών Αθλητικού Τουρισμού στην Κύπρο», διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Το Συνέδριο που διεξήχθη στις 11 Μαΐου 2022 αποτελεί φυσική συνέχεια του 1ου Συνεδρίου στις 7 Δεκεμβρίου 2021 και έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Κύπρο και τη διεύρυνση της συνεργασίας με την Ελλάδα σ’ αυτόν τον τομέα. Στο Συνέδριο απηύθυναν χαιρετισμό η Υφυπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου Σάββας Περδίος και ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Close

 

 

Καθοριστικές στην επιτυχία του Συνεδρίου ήταν οι παρεμβάσεις και παρουσιάσεις καταξιωμένων στελεχών από Ελλάδα και Κύπρο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ActiveMedia Group Άκης Τσόλης παρουσίασε το πλάνο «Ενεργός Αθλητικός Τουρισμός Beyond Vacation», ενώ ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της My Adventure OE Βασίλης Τζουμάκας ανέλυσε το πρόγραμμα «Zagori Mountain Running: Ορεινό Τρέξιμο και Τουρισμός».

Ακολούθως οι παρεμβάσεις των ομιλητών της Στρογγυλής Τράπεζας, την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικού Τουρισμού ΚΟΑ και μέλος Δ.Σ. του ΚΟΑ Χρίστος Νεοφύτου, ανέδειξαν την ανάγκη για ανάπτυξη και προώθηση της Κύπρου ως προορισμού αθλητικού τουρισμού. Συμμετείχαν στην Στρογγυλή Τράπεζα ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κύπρου και Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ο Επίτιμος Πρόεδρος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων & Αντιπρόεδρος ΕΒΕ Λευκωσίας σε θέματα Τουρισμού Άκης Κελεπέσιης, η Τουριστικός Λειτουργός Α’ του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου Νικολέττα Παφίτου και ο Race Director at S.A.S Sports Σωτήρης Μαύρος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον χορηγό του Συνεδρίου Αθλητικού Τουρισμού & Βιομηχανίας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, τους χορηγούς επικοινωνίας (ΡΙΚ & ALPHA Κύπρου) και τους υποστηρικτές (ΕΑΚ Κύπρου & BEACTIVE). Το Συνέδριο έγινε υπό την αιγίδα του ΠΑΣΥΞΕ, του ΣΤΕΚ και της ACTA.

04 Aug, 2022 Ώρα 17:40

Achna Speedway 6-7/8: Open Track day weekend!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Αυγούστου για Open Track Day από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας ή την μοτοσικλέτα σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Close

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο μας open track day πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η πίστα θα είναι κλειστή από τις 13 μέχρι και τις 26 Αυγούστου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events ή στο τηλέφωνο 99759300.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Close

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.