Γενικά

21 Oct, 2020 Ώρα 18:04

Time Attack 2020 Round 3 αυτή την Κυριακή στην Achna Speedway

Thumbnail

Ο αγωνιστικός μήνας συνεχίζεται με το Time Attack Club να μας ταξιδεύει αυτή τη Κυριακή 25 Οκτωβρίου στην Achna Speedway. Πολλές δυνατές συμμετοχές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν για τρίτη φορά ενάντια στα ρολόγια της πίστας αλλά και του βαθμολογικού πίνακα του Κυπριακού πρωταθλήματος Time Attack.

Close

Οι θερμοκρασία την Κυριακή σύμφωνα με τα προγνωστικά θα είναι κοντά στους 30 βαθμούς κελσίου. Σίγουρα είναι καλύτερα από τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού κάνοντας το έργο τον οδηγών σχετικά πιο εύκολο. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Close

 

time attack

Close

 

Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Toolwarehouse, τα ελαστικά Achilles και η STS Events.

Χορηγοί επικοινωνίας το Car.com.cy και το Onlyracingcy.

 

19 Nov, 2020 Ώρα 14:58

Achna Speedway – Open Track day για το Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο και Κυριακή 21-22 Νοεμβρίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 17:00 για αυτοκινήτα και μοτοσικλέτες. Λόγω των νέων μέτρων για το Covid-19 o αγώνας Time Attack που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή θα μετακινηθεί σε άλλη ημερομηνία. 

Close

Συγκεκριμένα:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου (Saturday November 21st)

Close

9:00 - 17:00 Open Track Day For Bikes and Cars - Drift Only @ Parking Area

Κυριακή 22 Νοεμβρίου (Sunday November 22nd)

Close

9:00 - 17:00 Open Track Day For Bikes and Cars - Drift Only @ Parking Area

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.