Γενικά

21 Oct, 2020 Ώρα 18:04

Time Attack 2020 Round 3 αυτή την Κυριακή στην Achna Speedway

Thumbnail

Ο αγωνιστικός μήνας συνεχίζεται με το Time Attack Club να μας ταξιδεύει αυτή τη Κυριακή 25 Οκτωβρίου στην Achna Speedway. Πολλές δυνατές συμμετοχές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν για τρίτη φορά ενάντια στα ρολόγια της πίστας αλλά και του βαθμολογικού πίνακα του Κυπριακού πρωταθλήματος Time Attack.

Close

Οι θερμοκρασία την Κυριακή σύμφωνα με τα προγνωστικά θα είναι κοντά στους 30 βαθμούς κελσίου. Σίγουρα είναι καλύτερα από τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού κάνοντας το έργο τον οδηγών σχετικά πιο εύκολο. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Close

 

time attack

Close

 

Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Toolwarehouse, τα ελαστικά Achilles και η STS Events.

Χορηγοί επικοινωνίας το Car.com.cy και το Onlyracingcy.

 

14 May, 2021 Ώρα 18:22

Είκοσι οδηγοί ρίχνονται στη μάχη για τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Time Attack

Thumbnail

Την Κυριακή 16 Μαΐου συνεχίζεται στην πίστα Achna Speedway το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Psaltis/ENEOS Time Attack, με διοργανωτή το Time Attack Club. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Close

Στον τρίτο γύρο δήλωσαν συμμετοχή 20 οδηγοί με τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος να είναι όλοι παρόντες πλην του νικητή του προηγούμενου αγώνα Αντώνη Μήλου. Συναρπαστικές μάχες αναμένονται για ακόμα μια φορά, με ο τέλειος γύρος στην πίστα είναι αυτός που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τόσο το νικητή της ημέρας όσο και το νικητή στις υποκατηγορίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρένος Περικλέους με Honda Civic είναι εκ των φαβορί για τη νίκη και την Κυριακή θα κάνει μοναχικό αγώνα στην κατηγορία ΟΡΕΝ αφού δε δήλωσε συμμετοχή άλλος οδηγός.

 

Close

 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατηγορία RCE2 όπου θα αγωνιστούν τέσσερις ταχύτατοι οδηγοί. Ο Χάρης Περίκκος με Psaltis/Eneos Mitsubishi Lancer EVO8, Στέλιος Σάββα με Mazda MX5, Γιώργος Αρτεμίου με Honda Civic Turbo και Χρίστος Πεγιάζης με Mitsubishi Lancer EVO6 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο την επικράτηση, με τις μεταξύ τους μάχες να αναμένονται για ακόμα μια φορά πολύ κλειστές.

Close

Ο Μιχαήλ Μυλωνάς με το Honda Integra SiR είναι ο μοναδικός οδηγός που θα τρέξει στην κατηγορία RCE1 όπως επίσης μοναχικό αγώνα θα κάνουν και οι Paul Παυλή (BAC MONO) στην κατηγορία RCBE και Στέλιος Κυθρεώτης με το SKF-Psaltis Auto Parts Lancer Evo στην κατηγορία RCS2.

 

 

Ο Μηνάς Μηνά με Mazda MX5 και EasySound Ιωάννης με Suzuki Swift θα τρέξουν στην κατηγορία RCS1 ενώ από κει και πέρα τρείς οδηγοί θα τρέξουν στην κατηγορία Μ2. Πρόκειται για τους Λούκα Καρεκλά (Mitsubishi Lancer EVO4), το νικητή του προηγούμενου αγώνα Κωνσταντίνο Ιωάννου (Mitsubishi Lancer EVO7) και τον Κωνσταντίνο Κάκα (VW Golf).

Οι Στέλιος Κυριακίδης με Honda Civic και Dmitry Kyzriakov με RΧ8 θα αγωνιστούν στην κατηγορία Μ1, ενώ ο Ανδρέας Καφφάς είναι ο μοναδικός οδηγός που θα τρέξει στην κατηγορία S4 με το Subaru Impreza.

Τέλος, οι Βασίλης Κυριάκου (VW Sirocco), Μάριος Γεωργίου (Alfa Romeo MITO), Ραφαέλλος Σκορδέλης (Honda Civic) και Μάριος Ζάκος (RX8) είναι οι τέσσερις οδηγοί που θα κυνηγήσουν τη διάκριση στην κατηγορία S3.

Χορηγός του αγώνα καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2021 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.