Γενικά

22 Nov, 2019 Ώρα 11:12

Time Attack Championship by EKO: Ο τελευταίος αγώνας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου (Συμμετοχές)

Thumbnail

Με τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς ολοκληρώνεται το συναρπαστικό Πρωτάθλημα Time Attack By EKO στην αγαπημένη μας Achna Speedway. Την Κυριακή λοιπόν 24 Νοεμβρίου αγωνιστικά και πολιτικά αυτοκίνητα (συνολικά 35 συμμετοχές) σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες του μήνα θα μας προσφέρουν μοναδικά περάσματα και ευχόμαστε ακόμη πιο χαμηλούς χρόνους. 

Close

 

Eko racing

Close

 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και ενδέχεται να ολοκληρωθεί στις 15:00 το απόγευμα. Στο τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και ένα SuperLap Battle με τους 5 γρηγορότερους οδηγούς της ημέρας. Κάτι αρκετά θεαματικό για τα δεδομένα του Time Attack!

Close

 

Intercollege

 

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack είναι η EKO με την EKO Racing 100.

Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και το Toolwarehouse.

Υποστηριxτές είναι επίσης το Intercollege Autoworks, το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show 2019 όπως και το Only Racing Cy The Petrolheads Place.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy , η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου της Κύπρου και ο Όμιλος στον οποίο ανήκει, η  Digital Tree

Promoter του πρωταθλήματος και βασικός υποστηριχτής του θεσμού είναι βέβαια η STS Events.

13 Jul, 2020 Ώρα 17:40

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack Round 2: Γρηγορότερος όλων ο Χριστοφόρου – Ανατροπές στις Street κατηγορίες

Thumbnail

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο δεύτερος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack. Παρά την αφόρητη ζέστη, οι οδηγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να προσφέρουν το καλύτερο θέαμα. 

Close

Γρηγορότερος όλων ήταν και πάλι ο Λούκας Χριστοφόρου της RS OPEN ο οποίος, αν και μακριά από το προσωπικό του ρεκόρ, κατάφερε να ανοίξει μια απόσταση ασφαλείας την οποία δεν μπόρεσε να πλησιάσει κανένας. 

 

Close

Δεύτερος πιο γρήγορος της ημέρας, πρώτος στην RCE1 και πρώτος στην RCE 2WD ήταν ο Άθως Μιχαηλάς ο οποίος μας εντυπωσίασε πραγματικά με το τέμπο και τα περάσματα του. 

Close

 

 

Την τριάδα των γρηγορότερων συμπλήρωσε ο Χρίστος Παναγιώτου Πικκής ο οποίος ήταν και ο νικητής της κατηγορίας RCE2 για ακόμα μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

 

 

Στις κατηγορίες των πολιτικών τώρα είχαμε πολύ ωραίες μάχες καθώς και ρεκόρ.

Γρηγορότερος όλων αύτη τη φορά ήταν ο Λούκας Καρεκλάς ο οποίος ήταν φανερά ανεβασμένος στο πρώτο σκέλος των επίσημων χρονομετρημένων και με ένα ιπτάμενο πέρασμα κατάφερε να ανοίξει μια απόσταση ασφαλείας από τους αντιπάλους του.

 

 

Δεύτερος πιο γρήγορος ήταν ο Κωνσταντίνος Κάκας με το μοναδικό VW Golf της διοργάνωσης ο οποίος, αν και είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στα τετρακίνητα της κατηγορίας, εντούτοις κατάφερε με μια πολύ μικρή διαφορά να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς της δεύτερης θέσης.

 

 

Τρίτος πιο γρήγορος ήταν ο Ανδρόνικος  Κοζάκος ο οποίος αν και έδειχνε να ταλαιπωρείτε με την ανάρτηση του , το πάλεψε μέχρι τέλους. 

 

 

Στις Street κατηγορίες πρωταγωνίστησε για ακόμα μια φορά ο πρωτοεμφανιζόμενος Κωνσταντίνος Ιωάννου ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος την καλή του επίδοση και έχει ανεβάσει τον πήχη της S4 πάρα πολύ ψιλά.

 

 

Στην S3 είχαμε ρεκόρ κατηγορίας και δεύτερη συνεχόμενη νίκη από την Μαρία Χατζηγεωργίου η οποία, με χρόνο 1:17,356, είναι και επίσημα η πιο γρήγορη κοπέλα στην Κύπρο.

 

 

Το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά ενώ ο τρίτος αγώνας αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός – επεισοδιακός μιας και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτε σε καμία κατηγορία και κανένας δεν έχει σκοπό να χαριστεί σε κανένα. 

Εμείς με την σειρά μας θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο συμβούλιο του Time Attack Club Cyprus όπως και στην ομάδα της Achna Speed Way by STS Events για την πολύ καλή δουλεία που έκαναν παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν την Κυριακή στην Achna SpeedWay. 

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και τις ομάδες τους που έλαβαν μέρος σε αυτό τον αγώνα και που διαχειρίστηκαν την ζέστη με τόσο καλό τρόπο χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2020 όπου θα γίνει πραγματικά πόλεμος.  

Δείτε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες από τα παιδιά της Pits Direct 

 

 

Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Toolwarehouse, τα ελαστικά Achilles και η STS Events.

Χορηγός επικοινωνίας το Car.com.cy και το Onlyracingcy.