Γενικά

03 Mar, 2021 Ώρα 13:15

Time Attack Championship by ENEOS: Με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα

Thumbnail

Η πρώτη αγωνιστική αναμέτρηση έλαβε μέρος λοιπόν με την Achna Speedway να "μετράει" τις δυνατότητες των οδηγών στον 1ο αγώνα του Παγκύπριου πρωταθλήματος Time Attack.

Close

 

 

Οι οδηγοί μας πρόσφεραν φοβερά περάσματα με τους πλείστους να καταγράφουν και προσωπικά ρεκόρ μιας και οι καιρικές συνθήκες ήταν πραγματικά ιδανικές.

 

Close

 

Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα της ημέρας:

Ξεκινώντας με τους γρήγορους της ημέρας στην κατηγορία RC Open Ο Ρένος Περικλέους (Honda Civic) με 1:05.516 έκανε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας όπως επίσης και τον καλύτερο προσωπικό του. Αυτή ήταν η δευτερη του επαφή με την πίστα και το νέο του αυτοκίνητο γι αυτό και οφείλουμε να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο για την απόδοση του. Στην δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Σκουρής (Nissan 200SX) ο οποίος κατέγραψε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας με 1:07.658.

 

 

Στην RC E2 Ο Στέλιος Σάββα (Mazda MX5) πήρε την πρώτη θέση με 1:08.282. Στην δεύτερη θέση ο Χρίστος Πεγιάζης (Lancer EVO) με 1:10.912 και στην τρίτη θέση ο Χάρης Πέρικκος (Lancer EVO).

 

 

 

 

 

 

Στην RC S2 ο Χρίστος Πολυκάρπου (BMW M3) χωρίς ανταγωνισμό πήρε την πρώτη θέση με 1:12.111. 

 

 

Το ίδιο επίσης και στην RC S1 ο Κυριάκος Κουδούνιας (Renault Clio) κέρδισε την κατηγορία με 1:13.503. 

 

 

Στην Street M2 ο Κωνσταντίνος Ιωάννου (Lancer EVO) πήρε την πρώτη θέση με 1:09.485 με τον Λούκα Καρεκλά (Lancer EVO) να τον ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 1:10.213. Την τρίτη θέση πήρε ο Κωνσταντίνος Κάκας (VW Golf) με 1:11.220.

 

 

 

 

 

 

Στην Street M1 o Andrey Matsipura (Mazda RX8) πήρε την πρώτη θέση με 1:11.174. Πίσω του με το ίδιο αυτοκίνητο ο Dimitriy Kizryakov με 1:12.395 και στην τρίτη θέση ο Στέλιος Κυριακίδης (Honda Civic) με 1:12.598.

 

 

 

 

Στην Street M1 ο Αντρέας Αντρέου (Lancer EVO) πήρε την πρώτη θέση με 1:13.503. Στην δεύτερη θέση ο Mike Θεοδώρου (BMW M4) με 1:13.863 και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Καφφάς (Subaru Impreza) με 1:15.810.

 

 

 

 

 

 

Στην Street S2 ο Νικόλας Χαραλάμπους (Ford Anglia) δεν κατάφερε να καταγράψει γρήγορο χρόνο λόγο προβλήματος με το αυτοκίνητο του. Αλλα χωρίς ανταγωνισμό καταφερε να πάρει την πρώτη θέση στη κατηγορία του μιας και κατέγραψε έστω και ένα πέρασμα κατα τη διάρκεια των χρονομετρημενων. 

Στην Street S1 ο Σταμάτης Γιάλλουρος (Mitsubishi Colt) πάλι χωρίς ανταγωνισμό πήρε την πρώτη θέση της κατηγορίας του με 1:21.694.

 

 

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 4 Απριλίου.

Βρείτε τους κανονισμούς που ισχύουν για το 2021 εδώ καθώς και τους κανονισμούς για την κάθε κατηγορία εδώ.

Μεγα χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts με τα λιπαντικά ENEOS.

Χορηγοί επικοινωνίας και φέτος είναι το car.com.cy και το onlyracingcy.com.

Close

Υποστηριχτές η STS EVENTS και η H.F. Trust Racing

Φωτογραφίες: Motor Addict

08 Apr, 2021 Ώρα 09:29

Achna Speedway – Open Track day το Σάββατο, drift track day και αγώνας Superbike την Κυριακή!

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο 10 Απριλίου για Open track day από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 18:00 για να απολαύσετε το αυτοκίνητο σας, το καρτ σας στη μεγάλη πίστα ή το driftάδικο σας στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Close

Την Κυριακή 11 Απριλίου η πίστα θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Superbike. Ταυτόχρονα ο μεγάλος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί για Drift track day!

 

Close

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Close

Για αυτοκίνητα δρόμου απαιτείται μόνο κράνος.

Δεν θα γίνονται δεκτοί οδηγοί (ή και συνοδηγοί) στην πίστα με οποιοδήποτε αγωνιστικό (Drift, Time Attack) ή μοτοσικλέτα χωρίς στολή και κράνος. Απαιτείται πλήρης υπακοή στις οδηγίες των υπευθύνων.

Θα βοηθούσε πολύ να ενημερώσετε την διαχείριση αν θα έρθετε για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Θα σας περιμένουμε με μασκούλα, αντισηπτικό και πολύ - πολύ καθαρό αντί-covid αεράκι!