Γενικά

29 Oct, 2019 Ώρα 12:46

Time Attack by EKO 4th Round: Φοβερός αγώνας με περάσματα σε βρεγμένη άσφαλτο!

Thumbnail

Με επιτυχία στέφθηκε και ο 4ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by EKO με μια δόση βρεγμένου οδοστρώματος στην Achna Speedway. 

Close

 

 

Ξεκινώντας με τα δοκιμαστικά οι θερμοκρασίες και ο καιρός ήταν πραγματικά ιδανικά για κατάρριψη ρεκόρ στην πίστα. Και αυτό φάνηκε με τους χρόνους να πέφτουν σε καλά νούμερα. Μας την χάλασε όμως ο καιρός όπου με το ξεκίνημα της πρώτης χρονομετρημένης προσπάθειας άρχισε να ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Ο αγώνας διακόπηκε για λίγο και συνέχισε μόλις σταμάτησε η βροχή με βρεγμένη άσφαλτο. 

 

Close

 

Οφείλουμε να πούμε ότι η προσπάθεια των οδηγών στο βρεγμένο ήταν απίστευτη. Μας κατενθουσίασαν με τα περάσματα τούς τα οποία σε σύγκριση με στεγνό δεν είχαν κάτι να ζηλέψουν. Μην σας πούμε ότι το απολαύσαμε παραπάνω!

Για να δούμε λοιπόν αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας. 

 

 

Στην κατηγορία RC Open ο Andy Παπαγεωργίου (Honda S2000) κατάφερε να επικρατήσει στην πρώτη θέση με διαφορά μερικών εκατοστών του δευτερολέπτου από τον Λουκά Χριστοφόρου (Honda Civic)! Ταυτόχρονα έγραψε και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 1:06.027. Στην Τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Σκουρής με Honda Civic.

 

 

 

 

Στην M2 Ο Chris Παπαγεωργίου με S2000 πήρε την πρώτη θέση με τον Κωνσταντίνο Κάκα να ακολουθεί στη Δεύτερη.

 

 

 

 

Στην RC E2 ο Γιάννης Καπετάνιος (Lan Evo) ο οποίος μας κατενθουσίασε στα βρεγμένα περάσματα κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του στο 1:09.242 αφού ξεκίνησε η πίστα να στεγνώνει. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Αρτεμίου με Honda Civic και στην τρίτη θέση ο Χρίστος Χατζηγεωργίου με AE86!

 

 

 

 

 

 

Στην RC E1 ο Άθως Μιχαηλάς (Honda Civic) πήρε την πρώτη με τον  Αβράμη Αβραάμ (Nissan Pulsar) να τον ακολουθεί στη δεύτερη. Στην Τρίτη θέση βρέθηκε ο Ανδρέας Αντωνίου με Honda Civic. Οι χρόνοι τους μπορούμε να πούμε ότι ήταν αρκετά πίσω σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. 

 

 

 

 

 

 

Προχωρώντας στην RC S1 με διαφορά χιλιοστών του δευτερολέπτου ο Σταύρος Γεωργιάδης με MX5 κατάφερε να επικρατήσει του Στέλιου Κυθρεώτη ο οποίος έτρεχε με την «δεύτερη του μηχανή» λόγω προβλημάτων στην καλή (Honda Civic). 

 

 

 

 

Στην RC S2 o Χρίστος Πικκής  με Lan EVO III o οποίος χωρίς ανταγωνισμό πήρε τη πρώτη θέση της κατηγορίας!

 

 

Στην Μ1 O Στέλιος Κυριακίδης (Honda Civic) διατηρώντας τους χρόνους του και με διαφορά χιλιοστών του δευτερολέπτου κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με τον Ανδρέα Καμπέρη (Honda Integra) να ακολουθεί στην δεύτερη. Την τρίτη θέση πήρε ο Μιχάλης Χατζηαναστάσης με Honda Civic!

 

 

 

 

 

 

Στην S4 ο Dimitri Kizriakov (Subaru Impreza) έριξε τους χρόνους του σχεδόν ένα δευτερόλεπτο από τον προηγούμενο αγώνα. Έτσι επικράτησε στην πρώτη θέση με τον Χριστόφορο Χριστοφή (Subaru Impreza) να ακολουθεί στην δεύτερη. 

 

 

 

 

Στην S3 η Μαρία Χατζηγεωργίου με Honda Integra συνεχίζει την καλή δουλειά ρίχνοντας τους χρόνους της ακόμη πιο κάτω κερδίζοντας την κατηγορία.

 

 

Τελειώνουμε με την S1 όπου ο Πάυλος Γιάλλουρος με Honda Civic πήρε την πρώτη θέση χωρίς ανταγωνισμό!

 

 

Ραντεβού λοιπόν για τον 5ο και τελευταίο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by EKO στις 24 Νοεμβρίου. Μια εβδομάδα μετά από το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show. See you There!

 

 

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Time Attack είναι η EKO με την EKO Racing 100.

Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και το Toolwarehouse.

Υποστηριxτές είναι επίσης το Intercollege Autoworks, το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show 2019 όπως και το Only Racing Cy The Petrolheads Place.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy , η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου της Κύπρου και ο Όμιλος στον οποίο ανήκει, η  Digital Tree

Close

Promoter του πρωταθλήματος και βασικός υποστηριχτής του θεσμού είναι βέβαια η STS Events.

 

Ευχαριστούμε επίσης τους Motor Addict για τις υπέροχες φωτογραφίες!

 

02 Jul, 2020 Ώρα 12:32

Achna Speedway – Open Track Day για το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου!

Thumbnail

English text follows

Close

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο, 4 Ιουλίου από τις 9πμ μέχρι τις 6.00μμ για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους ή την μοτοσικλέτα τους στο Open Track Day. (Drift θα μπορούν να κάνουν ΜΟΝΟ στον μεγάλο χώρο στάθμευσης) 

Την Κυριακή 5 Ιουλίου η πίστα θα είναι ανοιχτή μόνο για αυτοκίνητα. (Drift θα μπορούν να κάνουν στην κανονική πίστα ή στον μεγάλο χώρο στάθμευσης).

Close

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97632112 ή στη σελίδα μας στο Facebook Achna Speedway by STS Events.

Προσοχή: Μην ξεχνάτε το κράνος σας. Επίσης είναι σημαντικό οι οδηγοί αγωνιστικών αυτοκινήτων και οι μοτοσικλετιστές να έρχονται με πλήρη στολή! (Κράνος, γάντια, στολή και μπότες).

Close

 

-Saturday 4th of July

Full Track Day for Bikes and Cars from 9am to 6pm. Drift cars will use the big parking area.

-Sunday 5th of July

Track Day only for Cars from 9am to 6pm. 

Attention: Do not forget your helmets and full uniform (Bikers and Racing Cars)