31 Οκτ., 2019 Ώρα 13:06

Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Ισπανίας

Thumbnail

Θρίαμβος της Hyundai Motorsport στο Ράλι Ισπανίας, αφού ο Thierry Neuville ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών, με τον Dani Sordo στο τρίτο της τελικής κατάταξης.

Close

Με τις θέσεις 1, 3 και 4, η Hyundai Motorsport μάζεψε συνολικά 40 βαθμούς μεγαλώνοντας τη διαφορά στη βαθμολογία από τον δεύτερο στους 18 βαθμούς με μόλις ένα αγώνα να απομένει μέχρι το τέλος τους 2019. Ενώ μόλις 43 βαθμοί είναι διεκδικήσιμοι στο Ράλι Αυστραλίας, που θα γίνει στις 14 - 17 Νοεμβρίου. Ο Thierry Neuville δήλωσε σχετικά: “Ήταν ένα φανταστικό Σαββατοκυρίακο! Ήμασταν πολύ γρήγοροι και στις τρεις μέρες του αγώνα και κάναμε ότι ήταν δυνατό. Η προσοχή μας είναι τώρα στραμμένη στη μάχη για κατάκτηση του τροπαίου  κατασκευαστών. Μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς και μεγαλώσαμε τη διαφορά και απομένει να εξασφαλίσουμε την πρωτιά στην Αυστραλία. Το αυτοκίνητο συμπεριφέρθηκε άψογα και πάμε στον τελευταίο αγώνα με εξαιρετική ψυχολογία”.

 

Close

 

Ο διευθυντής ομάδας της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo δήλωσε με τη σειρά του: “Αν φέρναμε το 1 - 2 θα ήταν καλύτερα αλλά είμαστε ευτυχείς και με το 1 - 3. Τα συγχαρητήρια στους νικητές για τον θρίαμβο, αφού τα έδωσαν όλα στον αγώνα. Το αποτέλεσμα αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή στην προσπάθεια όλης της ομάδας. Πήραμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και πάμε στην Αυστραλία για να κάνουμε τον τελικό λογαριασμό”.