Αγορά

21 Aug, 2023 Ώρα 10:39

Έναρξη εργασιών για το επίσημο συνεργείο της Bentley στην Κύπρο

Thumbnail

Η Bentley Motors, η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων, και η Bentley Cyprus, ανακοινώνουν τα επίσημα εγκαίνια του συνεργείου της μάρκας στην καρδιά της Λεμεσού. Μια κίνηση που αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο της δέσμευση της Bentley να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και να αναβαθμίζει την εμπειρία ιδιοκτησίας για τους εκλεκτούς πελάτες της μάρκας.

Close

 

 

Το άνοιγμα του επίσημου γκαράζ της Bentley στη Λεμεσό υπογραμμίζει την αυξανόμενη ζήτηση για τα αυτοκίνητα Bentley στην Κύπρο, δείχνοντας παράλληλα και  την αφοσίωση της μάρκας να ικανοποιεί τις προτιμήσεις των πελατών της. Το γκαράζ θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ και εγκαταστάσεις συντήρησης. Κάτι που διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι ιδιοκτήτες Bentley λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και υποστήριξης καθ' όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησίας ενός Bentley.

 

Close

 

Για να γιορτάσει αυτή τη σημαντική περίσταση, η Bentley θα φιλοξενήσει σύντομα μια αποκλειστική εκδήλωση για τους πελάτες της μάρκας. Οι διακεκριμένοι επισκέπτες και οι ιδιοκτήτες της Bentley θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις νέες εγκαταστάσεις του συνεργείου και να συνομιλήσουν με το έμπειρο προσωπικό της μάρκας, το οποίο είναι εκπαιδευμένο στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών της Bentley.

Όπως είναι ήδη γνωστό, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Bentley στην Κύπρο είναι η F.L.C.P. Automobile Ltd μέλος του Ομίλου E-CARS.

21 Sep, 2023 Ώρα 11:01

Ετοιμοπαράδοτα Renault Captur από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει τη διάθεση ετοιμοπαράδοτων Renault Captur από τους εκθεσιακούς του χώρους. Το Captur αποτέλεσε το πρώτο compact SUV στην ιστορία της Renault και είναι ένα μοντέλο που διαθέτει ένα καθόλα σύγχρονο σχεδιασμό, έξυπνη διαχείριση χώρων αλλά και πληθώρα τεχνολογικών στοιχείων άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Χαρακτηριστικά, που σε συνδυασμό με τη χαμηλή του τιμή, το μοντέλο άνετα μπορεί να πάρει τον τίτλο της καλύτερης σχέσης τιμής / αγοράς. 

Close

 

 

Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα υπάρχουν σε όλη τη γκάμα του Renault Captur. Μια γκάμα που ξεκινά από την έκδοση κινητήρα 1.3 λίτρα TCe με 140 ίππους. Στη γκάμα και οι υβριδικές και Plug-In υβριδικές εκδόσεις του Renault Captur. Το πρώτο είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων απόδοσης 140 ίππων ενώ στην plug-in υβριδική έκδοση οι ίπποι ανεβαίνουν στους 160. Και τα δύο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

 

Close

 

Η καινοτόμα πλήρως υβριδική E-TECH τεχνολογία έφερε νέα δεδομένα στην καθημερινή μετακίνηση, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες ακόμα περισσότερων οδηγών, χάρη στην ασυναγώνιστη ευελιξία και προσαρμοστικότητά του. Η υβριδική τεχνολογία της Renault επιτρέπει έως και 80% ηλεκτρική οδήγηση στην πόλη και έως και 40% χαμηλότερη κατανάλωση σε έναν κινητήρα E-TECH Hybrid, επιτρέποντας έως και 65 χλμ. ηλεκτρικής οδήγησης στην πόλη (WLTP City), με τελική ταχύτητα τα 135 km/h.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Renault Captur θεωρείτε κορυφαίο στην κατηγορία του αφού διαθέτει μια πλήρες ομπρέλα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και όχι μόνο. Το «Renault EASY DRIVE» προσφέρει μια σειρά από τεχνολογίες ασφάλειας που οι περισσότερες αποτελούν και μέρος του βασικού εξοπλισμού του μοντέλου. Άλλωστε και η ψηλή βαθμολογία με τα πέντε αστέρια που πήρε από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας EuroNCAP αποδεικνύουν όλα τα πιο πάνω.

Όλη η γκάμα του Renault Captur βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.