Τuning

11 Jan, 2018 Ώρα 11:58

Dragster Nissan Silvia S13 με 1.100 άλογα!

Thumbnail

Το Nissan Silvia ήταν πάντα ένα πολύ δημοφιλές αυτοκίνητο για αγώνες drift, με τους ενθουσιώδεις του σπορ να συμμετέχουν με τέτοια αυτοκίνητα, ειδικά τροποποιημένα για αυτή τη δουλειά και να στέκονται με αξιώσεις στις πρώτες θέσεις των αγώνων. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι, οι ενθουσιώδεις των αγώνων dragster, στους οποίους ανήκει και η ομάδα που έβαλε στο μάτι το Nissan Silvia S13 που πρωταγωνιστεί στο βίντεο και ούτε λίγο, ούτε πολύ κατάφεραν να το φτάσουν στα 1.100 άλογα και να το μετατρέψουν σε «πύραυλο εδάφους», που καταπίνει τις ευθείες για πλάκα. Στο αυτοκίνητο δεν προτιμήθηκε ο εργοστασιακός κινητήρας για εξέλιξη και αντικαταστάθηκε από τον πασίγνωστο 2JZ της Toyota, ο οποίος εξελίχθηκε και πλέον αποδίδει 1.100 και πλέον ίππους, που χαρίζουν στο S13 «διαστημικές» επιδόσεις.

Close

 

 

Close
12 Jan, 2024 Ώρα 09:33

Οι ειδικοί στην κατηγορία 4Χ4 είναι εδώ!

Thumbnail

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4 εξειδικεύεται στην κατηγορία αυτοκινήτου 4Χ4 με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Close

Εγγυάται στους πελάτες της ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Close

 

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα IRONMAN 4X4 στην Κύπρο με πάνω από 100 είδη, όπως επίσης και τα κυπριακά προϊόντα K.PRO.

Close

Ακόμα μπορείτε να αποταθείτε στην KALIVITIS 4X4 για την εγκατάσταση των προϊόντων αυτών στα αυτοκίνητα σας.

Δείτε τα προϊόντα της KALIVITIS 4X4 στο website www.kalivitis4x4.com και στα social media: Instagram : kalivitis 4x4 και Facebook : J.kalivitis 4x4 ltd ironman & k-pro