Δεν γίνεται να μην συγκινηθείς με αυτό το video για τον Michael Schumacher

13 Φεβ., 2018 Ώρα 15:27

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το τρομακτικό ατύχημα του Michael Schumacher, στις Γαλλικές Άλπεις. Η ζωή του Γερμανού πιλότου και της οικογένειάς του έχει μπει σε μια πολύ διαφορετική τροχιά από εκείνη τη στιγμή, καθώς ακόμα και σήμερα συνεχίζεται ο μεγαλύτερος αγώνας του 47-χρονου πλέον Γερμανού, έχοντας πάντα στο πλάι του τους δικούς του ανθρώπους.

Το γεγονός ότι ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία του αθλήματος βρίσκεται στο σπίτι του, στη Γενεύη της Ελβετίας, δε σημαίνει ότι ο «Schumi» δεν είναι παντού. Οι εκατομμύρια οπαδοί του δε σταματούν να τον θυμούνται και να τον εμψυχώνουν με τη σκέψη τους, και ένας εξ αυτών ετοίμασε το παρακάτω video για να τιμήσει με τον τρόπο του τον θρύλο της F1 και της Ferrari. Τα κατορθώματα του μιλούν από μόνα τους: 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, 91 νίκες, 68 pole positions, 77 ταχύτεροι γύροι, 155 podiums, και 308 αγώνες.

Ακόμα και αν ανήκεις σε αυτούς που δεν συμπάθησες τον Γερμανό κατά την αγωνιστική του καριέρα, δεν γίνεται να μην συγκινηθείς από το συγκεκριμένο video.

 

 

Δείτε Επίσης