Rally

18 Apr, 2018 Ώρα 10:30

Psaltis - ΕΝΕΟS Παγκύπριo Πρωτάθλημα Rally 2018: Tiger Rally (Συμμετοχές - Πρόγραμμα - Χάρτες)

Thumbnail

Αυτο το Σαββατοκυρίακο 21 και 22 Απριλίου όλοι οι φίλοι του Ράλι ταξιδεύουν στην πανέμορφή Λεμεσό όπου θα διεξαχθεί ο 3ος γύρος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ραλλυ by Psaltis Eneos με το Tiger Rally.

Close

 

Close

 

13 ειδικές στα χωριά Πραστιό, Φοινικάρια, Ακρούντα, Αψιού, Αγία Παρασκευή, Καπηλιό, Άγιος Μάμας, Λανιά, Μέσα Ποταμό και Πλάτρες θα μπορούν να απολαύσουν οι θεατές όπως επίσης και μια φοβερή υπερειδική στο λιμάνι Λεμεσού. 

Close

 

 

Μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στον κόσμο του αυτοκινήτου το Σωματείο Power Drift Club και η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού σε συνεργασία με την εταιρεία - promoter των αγώνων. Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Drift By Psaltis ENEOS το οποίο διοργανώνεται στο Λιμάνι Λεμεσού στις 21 & 22 Απριλίου,  μια από τις ειδικές του Psaltis ENEOS Tiger Rally θα περάσει από το λιμάνι σαν Super Special Stage, υπό τα βλέμματα χιλιάδων θεατών στις κερκίδες!

 

 

Τοποθεσίες Google:

Σάββατο

Finish SS1-4 Prastio - Finikaria

Finish SS2-4 Akrounta - Apsiou

Κυριακή

Start SS8-11 Ayia Paraskevi - Kapilio 

Start SS11-13 Ayia Paraskevi - Kapilio

Finish Agia Paraskevi

 

Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα εδώ.

Δείτε τη λίστα συμμετοχών εδώ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους!

 

Το Tiger Rally διοργανώνεται απο τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού.

Βασικός χορηγός του αγώνα και του Πρωταθλήματος Ράλι 2017 by Psaltis – ENEOS είναι τα λιπαντικά ENEOS της εταιρείας Psaltis Auto Parts.

28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών