Ένα ύπουλο… χαντάκι

17 Μαΐ., 2017 Ώρα 12:56

Ανεξάρτητα από το όνομα που διαλέγει να του δώσει ο καθένας μας (χαντάκι, τάφρο, αυλάκι κλπ.), όταν κάτι τέτοιο υπάρχει στην άκρη του δρόμου μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο.

Πόσο μάλλον όταν στον συγκεκριμένο δρόμο διεξάγονται και αγώνες ράλλυ, όπου οι ταχύτητες είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο κατά την καθημερινή χρήση του δρόμου.

Ένα τέτοιο χαντάκι λοιπόν είναι και αυτό που εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο που μας έρχεται από την Πολωνία. Βρίσκεται στην άκρη ενός δρόμου του οποίου το οδόστρωμα δεν φαίνεται να διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ προηγείται στροφή στην οποία οι οδηγοί φτάνουν “με πολλά” και πρέπει να πλακωθούν στα φρένα. Σε όλα αυτά βάλε και την βροχή που κάνει την εμφάνιση της αρκετά συχνά οπότε δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι περισσότεροι το “αγοράζουν”.

Κάποιοι την γλιτώνουν όντας πιο προσεκτικοί ή τυχεροί ή ικανοί (ή όλα μαζί), αλλά ακόμα και αυτοί που πέφτουν στην παγίδα παίρνουν τις περισσότερες φορές τη βοήθεια του κοινού και επανέρχονται. Δες και θα καταλάβεις τι εννοώ.

 

 

Δείτε Επίσης