EKO Racing 100 – Ο Στέλιος Κυθρεώτης και το Car.com.cy μιλάνε για την νέα βενζίνη 100 Οκτανίων της ΕΚΟ (video)

21 Σεπ., 2018 Ώρα 10:52

Η EKO παρουσίασε στο κοινό τη νέα βενζίνη της, την EKO Racing 100 σε μια δεξίωση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου και παρουσίασε τους 10 νικητές του διαγωνισμού που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία οδηγώντας την FORMULA 4 στο Red Bull Ring της Αυστρίας.

Εκεί παρουσιάστηκε και το βίντεο που ετοίμασε η ομάδα του Car με τον Στέλιο Κυθρεώτη σχετικά με την EKO Racing 100, ο οποίος όντας και πρωταθλητής αγώνων αναβάσεων αυτοκινήτου, μίλησε στους παρευρισκόμενους για τα οφέλη της βενζίνης ψηλών οκτανίων.

Ο πλέον κατάλληλος για να εξηγήσει λοιπόν την ανάγκη για καλής ποιότητας καύσιμο, ο Στέλιος Κυθρεώτης, εξήγησε με δικά του λόγια γιατί θα πρέπει όλοι όσοι έχουν αυτοκίνητα ψηλών επιδόσεων αλλά και όσοι θέλουν 100% απόδοση του οχήματος τους, να χρησιμοποιούν την καλύτερη αυτή τη στιγμή βενζίνη στην αγορά, την EKO Racing 100. 

Για τον σκοπό αυτό, ο Στέλιος και το car.com.cy ετοίμασαν ένα βίντεο παρουσίασης της EKO Racing 100, το οποίο μιλά από μόνο του, δείτε το εδώ!

 

Δείτε Επίσης