30 Οκτ., 2018 Ώρα 21:00

Η νέα BMW X5 θα διατίθεται με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ M Performance

Thumbnail

Η 4η γενιά της BMW X5 συνδυάζει εντυπωσιακές επιδόσεις off-road επιδόσεις με εξαιρετικά δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο. Με την εκτενή γκάμα M Performance Parts για το νέο premium SAV (Sports Activity Vehicle), η γερμανική φίρμα απευθύνεται σε πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να αναδείξουν το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου τους, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε αυτή την πλευρά της προσωπικότητάς του.

Τα εξωτερικά εξαρτήματα M Performance από ανθρακονήματα δημιουργούν μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση για την BMW X5, εμπνευσμένη καθαρά από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για πελάτες που επιθυμούν να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν τις off-road δυνατότητες των BMW X5 τους, οι ζάντες αλουμινίου 20-ιντσών M Star Spoke 748 M με ελαστικά παντός εδάφους διατίθεται τώρα για την τέταρτη γενιά της BMW X5. Το χρώμα του λογοτύπου BMW M είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό λόγω του σπορ matt black φινιρίσματος της στεφάνης.

Σχεδίαση βελτιστοποιημένου βάρους υιοθετείται και στο σπορ σύστημα φρένων M Performance: οι τετραπίστονες σταθερές δαγκάνες στον εμπρός άξονα είναι αλουμινένιες. Οι αεριζόμενες και διάτρητες δισκόπλακες M Performance – που είναι μεγαλύτερες από τα στάνταρ δισκόφρενα (19-ιντσών) – εξασφαλίζουν βελτιωμένη θερμική αντοχή και κατά συνέπεια, αυξημένη απόδοση σε ακραίες συνθήκες.

Ο αναλυτής οδήγησης M Performance (Drive Analyser) διατίθεται για όσους επιδιώκουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις όχι μόνο της ίδιας της BMW X5 αλλά και του προσωπικού οδηγικού στυλ τους.

Η λίστα με τα αξεσουάρ Μ είναι ατελείωτη. Η σειρά M Performance Parts θα είναι διαθέσιμη έγκαιρα για το παγκόσμιο λανσάρισμα της BMW X5 το Μάρτιο του 2019.