Τuning

30 Oct, 2018 Ώρα 21:00

Η νέα BMW X5 θα διατίθεται με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ M Performance

Thumbnail

Η 4η γενιά της BMW X5 συνδυάζει εντυπωσιακές επιδόσεις off-road επιδόσεις με εξαιρετικά δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο. Με την εκτενή γκάμα M Performance Parts για το νέο premium SAV (Sports Activity Vehicle), η γερμανική φίρμα απευθύνεται σε πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να αναδείξουν το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου τους, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε αυτή την πλευρά της προσωπικότητάς του.

Close

Τα εξωτερικά εξαρτήματα M Performance από ανθρακονήματα δημιουργούν μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση για την BMW X5, εμπνευσμένη καθαρά από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Close

Για πελάτες που επιθυμούν να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν τις off-road δυνατότητες των BMW X5 τους, οι ζάντες αλουμινίου 20-ιντσών M Star Spoke 748 M με ελαστικά παντός εδάφους διατίθεται τώρα για την τέταρτη γενιά της BMW X5. Το χρώμα του λογοτύπου BMW M είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό λόγω του σπορ matt black φινιρίσματος της στεφάνης.

Σχεδίαση βελτιστοποιημένου βάρους υιοθετείται και στο σπορ σύστημα φρένων M Performance: οι τετραπίστονες σταθερές δαγκάνες στον εμπρός άξονα είναι αλουμινένιες. Οι αεριζόμενες και διάτρητες δισκόπλακες M Performance – που είναι μεγαλύτερες από τα στάνταρ δισκόφρενα (19-ιντσών) – εξασφαλίζουν βελτιωμένη θερμική αντοχή και κατά συνέπεια, αυξημένη απόδοση σε ακραίες συνθήκες.

Close

Ο αναλυτής οδήγησης M Performance (Drive Analyser) διατίθεται για όσους επιδιώκουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις όχι μόνο της ίδιας της BMW X5 αλλά και του προσωπικού οδηγικού στυλ τους.

Η λίστα με τα αξεσουάρ Μ είναι ατελείωτη. Η σειρά M Performance Parts θα είναι διαθέσιμη έγκαιρα για το παγκόσμιο λανσάρισμα της BMW X5 το Μάρτιο του 2019.

12 Jan, 2024 Ώρα 09:33

Οι ειδικοί στην κατηγορία 4Χ4 είναι εδώ!

Thumbnail

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4 εξειδικεύεται στην κατηγορία αυτοκινήτου 4Χ4 με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Close

Εγγυάται στους πελάτες της ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Close

 

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα IRONMAN 4X4 στην Κύπρο με πάνω από 100 είδη, όπως επίσης και τα κυπριακά προϊόντα K.PRO.

Close

Ακόμα μπορείτε να αποταθείτε στην KALIVITIS 4X4 για την εγκατάσταση των προϊόντων αυτών στα αυτοκίνητα σας.

Δείτε τα προϊόντα της KALIVITIS 4X4 στο website www.kalivitis4x4.com και στα social media: Instagram : kalivitis 4x4 και Facebook : J.kalivitis 4x4 ltd ironman & k-pro