01 Νοε., 2018 Ώρα 14:17

Χαμός στον τελευταίο αγώνα του MDC που διεξήχθη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ηράκλειο Κρήτης - Η Κύπρος και πάλι στο επίκεντρο!

Thumbnail

Ο Τελευταίος αγώνας της κυπριακής αποστολής έμελλε να είναι και ένας από τους πιο εντυπωσιακούς μιας και ήταν ο τελευταίος αγώνας της σεζόν για όλους τους Έλληνες και ευρωπαίους συμμετέχοντες.

Η Κυπριακή αποστολή έδειξε από τα qualification runs ότι θα τα έδινε όλα για διάκριση, με τον Γιώργο Χριστοφόρου να παίρνει τη πιο ψηλή βαθμολογία και το Σταύρο Γρύλλη τη δεύτερη.

Στις μάχες δε, έγινε το έλα να δεις! Καταρχήν είχαμε 32αδα με την εθνική Κύπρου να περνάει εύκολα τους best 16.

Ακολούθως και με πολύ επεισοδιακές μάχες αλλά και με πάρα πολλά sudden deaths βρέθηκαν στους best 8 ο "αγνώριστος" και πάρα πολύ ανεβασμένος Σταύρος Γρύλλης και ο ταλαιπωρημένος μεν αλλά πάρα πολύ ορεξάτος δε David David.

Ο David, μετά μια πολύ δυνατή μάχη με 2 Sudden Deaths δεν μπόρεσε να περάσει στους τελικούς και έτσι κατέκτησε την πολύ σημαντική για την Κύπρο 5η θέση.

Ο Σταύρος Γρύλλης ήταν αυτός που κατάφερε να βγει κερδισμένος από την μάχη των Best 8 αλλά και τον Best 4 αφού βρέθηκε στον τελικό με τον περσινό νικητή του MDC Ηρακλείου Alex Golovnya όπου για ένα μικρολαθάκι δεν μπόρεσε να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου και αρκέστηκε στην εξίσου πολύ σημαντική για την Κύπρο δεύτερη θέση.

Η Κυπριακή αποστολή έδειξε ένα πραγματικά υπέροχο χαρακτήρα και στον αγωνιστικό χώρο αλλά στο χώρο των πιτς που έκανε όλους τους ξένους να παραμιλούν.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και σε όλους όσους ταξίδεψαν σε όλους τους προορισμούς όπου έλαβε μέρος η κυπριακή αποστολή και στήριξαν τους κύπριους οδηγούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

To Power Drift Club παραθέσε χτές στο Ολυμπιακό Μέγαρο δημοσιογραφική διάσκεψη όπου παρουσίασε το τι πέτυχε η εθνική Κύπρου+ με την συμμετοχή της στον τελευταίο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος King Of Nations όπου πραγματοποιήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών καθώς και στους 2 πανευρωπαϊκούς αγώνες Mediterranean Drift Championship που πραγματοποιήθηκαν στην Αλάνα του Gymkhana Grid στο Μαραθώνα και στο Λιμάνι Ηρακλείου.

Επίσης όλα δείχνουν ότι ο 5ος και τελευταίος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Πλαγιολίσθησης θα διεξαχθεί στη Λευκωσία σε σημείο - έκπληξη.

Stay Tuned for more!   

 

Χορηγοί της προσπάθειας των κυπρίων οδηγών για διάκριση ήταν οι Psaltis Auto PartsImpactechsHell Energy Drink και τελευταίο το Car.com.cy με την εταιρεία promoter STS Digital Trends η οποία στάθηκε δίπλα στους οδηγούς από την αρχή της χρονιάς, όπως και ολόκληρος ο Όμιλος της Digital Tree.